Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Συμφώνησε με Τσέλσι ο Σούρλε!!

Την επικείμενη πώληση του Αντρέ Σούρλε στην Τσέλσι παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο «Kicker» ο Γενικός Διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Βόλφγκανγκ Χολτσχάουζερ.

Συμφώνησε με Τσέλσι ο Σούρλε
Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο Αντρέ Σούρλε αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και όλα δείχνουν πως η επόμενη χρονιά θα τον βρει μακριά από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Πιθανότερος προορισμός του το Λονδίνο και η Τσέλσι, όπως παραδέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, Βόλφγκανγκ Χολτσχάουζερ, σε συνέντευξή του στο «Kicker».

«Ο Σούρλε έχει ήδη υπογράψει, όπως φαίνεται, προσύμφωνο με την Τσέλσι. Αυτό, τουλάχιστον, λένε οι πληροφορίες μας. Η πλευρά του παίκτη τα έχει βρει σε όλα με τον αγγλικό σύλλογο και, αν τελικά παραχωρηθεί, η Τσέλσι θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του», αποκάλυψε ο παράγοντας της Λεβερκούζεν.

Για να αποκτηθεί από την Τσέλσι ο Σούρλε, όμως, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της και η γερμανική ομάδα. «Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει δεχτεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τους Άγγλους, την οποία θα μελετήσουμε λεπτομερώς μετά την ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα. Αυτή την ώρα οι προτεραιότητές μας είναι άλλες. Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, θα καθίσουμε να συζητήσουμε με τον παίκτη και με ηρεμία θα βρούμε την καλύτερη λύση. Πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα», σημείωσε ο Χολτσχάουζερ.

Από τα λόγια του φαίνεται πως οι «ασπιρίνες» δεν είναι αρνητικές στην παραχώρηση του παίκτη, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Ο Γενικός Διευθυντής της Λεβερκούζεν, πάντως, θεωρεί πως δεν πρόκειται να τεθεί οικονομικό ζήτημα. «Το θέμα μας δεν είναι οικονομικό. Στον τομέα αυτό δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Το ζήτημά μας είναι πως ακόμα δεν έχουμε βρει έναν άξιο αντικαταστάτη του Σούρλε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του, αν τελικά παραχωρηθεί το καλοκαίρι. Αλλά, όπως σας είπα, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας», υπογράμμισε ο Βόλφγκανγκ Χολτσχάουζερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: