Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Με στόχο την… πτώχευση!!

Αυξάνονται οι πιθανότητες να μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης η ΑΕΚ, όμως απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η συναίνεση του Νίκου Νοτιά και των Supporters.

Με στόχο την… πτώχευση
Το μέλλον της ΑΕΚ παίζεται μέσα στις επόμενες μέρες.

Η αρχή γίνεται σήμερα (στις 18:00) με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής για να αποφασιστεί η ημερομηνία των εκλογών με τις 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου να είναι οι επικρατέστερες μέρες διεξαγωγής τους.

Η αγωνία, όμως, κορυφώνεται την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση των Supporters τη Δευτέρα και της διοίκησης την Τρίτη.

Στην πρώτη θα φανεί η θέση που θα πάρουν οι «Υποστηρικτές» για τη Γ.Σ. της επόμενης ημέρας που οι μέτοχοι καλούνται να αποφασίσουν τη στάση που θα κρατήσουν για το μέλλον της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το σενάριο της πτώχευσης της Ένωσης, άρα και της συμμετοχής της ομάδας στη Γ' Εθνική, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Για να γίνει αυτό, όμως, χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία (κοντά στο 66%) άρα η συναίνεση τόσο των Supporters όσο και του Νίκου Νοτιά. Οι δύο πλευρές κατέχουν περισσότερο από το 70% των μετοχών της ΠΑΕ.

Οι «Υποστηρικτές» φέρονται να είναι υπέρ της πτώχευσης της Εταιρείας, αφού δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όσον αφορά τη στάση που θα τηρήσει ο Νίκος Νοτιάς, αυτό είναι ένα μικρό αίνιγμα, αν και η «Ώρα των σπορ» γράφει πως έχει ενημερωθεί για τα δεδομένα που θα υπάρξουν σε ενδεχόμενο πτώχευση και παρουσιάζεται θετικός να συνταχθεί με την απόφαση που θα πάρουν οι Supporters, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για να μπει ο «Τίγρης» στη διοίκηση.

Άλλωστε, ο Χιώτης εφοπλιστής θέλει να απεμπλακεί από την ΑΕΚ και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να το πράξει.

Από την πλευρά του, ο Μελισσανίδης συνεχίζει τις συζητήσεις με όλους όσοι θα παίξουν ρόλο για το μεγάλο εγχείρημα και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται και τα ραντεβού με τους Πόλυ Χατζηιωάννου και Πέτρο Παππά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: