Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

«Κάναμε το όνειρο πραγματικότητα»

Σε… πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στις τάξεις του Τυρνάβου μετά την άνοδο στην Football League, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Δημήτρης Κουτίνας.

«Κάναμε το όνειρο πραγματικότητα»
Όνειρο που έγινε πραγματικότητα ήταν η άνοδος του Τυρνάβου στην Football League, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Δημήτρης Κουτίνας.

Μάλιστα, το επόμενο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της σεζόν 2013-2014, προκειμένου ο σύλλογος της Λάρισας να πραγματοποιήσει μία πετυχημένη αγωνιστική χρονιά και στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου» ο Δημήτρης Κουτίνας:

Για το αν πίστευαν πως στην αρχή της σεζόν πως η ομάδα θα έπαιρνε την άνοδο:


«Όταν ξεκίνησε η ομάδα το καλοκαίρι ο σχεδιασμός ήταν διαφορετικός. Μειώσαμε το μπάτζετ κατά τα το ήμισυ, φέραμε νέα παιδιά και όποια ξεχώριζε δεν είχαμε πρόβλημα να το πουλήσουμε σε όποια ομάδα ενδιαφερόταν για εκείνο. Η ομάδα από την αρχή έπαιζε χωρίς άγχος. Όταν ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος σιγά-σιγά αρχίσαμε να το πιστεύουμε. Έτσι, κάναμε τις ανάλογες κινήσεις τον Ιανουάριο και πήραμε μερικά παιδιά που ήξεραν την κατηγορία, με αποτέλεσμα να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».

Για το αν έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν:

«Προς το παρόν είμαστε χαλαροί και δεν κάνουμε κάτι. Έχουν σταματήσει τα πάντα και σε περίπου 15 μέρες θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό μας για την επόμενη σεζόν. Το βασικό μας σχέδιο είναι να γίνουν έργα στο γήπεδό μας που δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, ενόψει Football League. Από εκεί και πέρα είναι το θέμα του προπονητή αυτό που μας απασχολεί μετά από το θέμα του γηπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: