Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

«Σίφουνας» η Ατλέτικο!

Με πολύ ευκολία η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε από το Βίγκο με το υπέρ της 3-1 κόντρα στην Θέλτα και εξασφάλισε και μαθηματικά την τρίτη θέση και την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σίφουνας» η Ατλέτικο
Και να ήθελε δεν μπορούσε να την κοντράρει η Θέλτα!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε ένα ωραίο βράδυ στο Βίγκο, επικρατώντας 3-1 και πλέον στρέφει την προσοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Παράλληλα εξασφάλισε και μαθηματικά την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως του χρόνου θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάποιο γκολ, όμως στην επανάληψη οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν με διάθεση να το «τελειώσουν». Έτσι ο Ντιέγκο Κόστα στο 47’ και ο Χουανφράν στο 66’, έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα τους. Προς στιγμήν οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, αφού μείωσαν στο 84’ με τον Φερνάντεζ, όμως το όποιο άγχος των Μαδριλένων κράτησε μόλις για δύο λεπτά, με τον Φαλκάο να γράφει το τελικό 3-1 και το άνετο διπλό για την Ατλέτικο.

Έτσι, οι ηττημένοι παραμένουν προτελευταίοι με τα πράγματα να έχουν... γίνει μαύρα, ενώ από την άλλη οι νικητές πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για την κούπα του Κυπέλλου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: