Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Θα είναι απώλεια…!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr την άποψή του για την πιθανή απουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου από τον τελικό του κυπέλλου.

Θα είναι απώλεια…
• Σίγουρα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν είναι ακόμη αυτός που ήταν-και δε θα μπορούσε να είναι, μετά από απουσία εννιά μηνών από την δράση. Του χρόνου, λογικά, θα δούμε ένα καλύτερο Αβραάμ.

• Όμως, ακόμη κι έτσι εγώ νομίζω πως θα είναι απώλεια για τον Ολυμπιακό, εάν οριστικά δεν παίξει στον τελικό. Γιατί όλες οι πληροφορίες λένε πως δε θα παίξει το Σάββατο με τον Αστέρα. Απλά επειδή είναι Αβραάμ αυτός, ας περιμένουμε και τη σημερινή προπόνηση το απόγευμα, μπας και κάνει κανένα θαύμα.

• Τέλος πάντων, για εμένα η πιθανή απουσία του Αβραάμ θα είναι απώλεια για τον Ολυμπιακό. Διότι πολύ απλά θα του λείψει ο πιο έμπειρος παίκτης του από τέτοια παιχνίδια. Ο αρχηγός του, ο πιο παθιασμένος παίκτης του, αυτός που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είναι να φοράς την ερυθρόλευκη. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικά αυτά τα στοιχεία.

• Ο Αβραάμ είναι σέντερ μπακ, που ξέρει πολύ καλά να βγαίνει πρώτος στην μπάλα, να βάζει καλά το σώμα του και να παίρνει κατάλληλες τοποθετήσεις. Πράγματα που φαίνονται απλά, αλλά που δεν τα βλέπουμε στη σωστή τους διάσταση από τους υπόλοιπους στόπερ του Ολυμπιακού. Είτε λόγω απειρίας από Μανωλά και Σιόβα, είτε λόγω έλλειψης 100% προσαρμογής από τον Κοντρέρας.

• Όπως κι αν έχει, εάν δεν παίξει τελικά ο Αβράμης, οι δύο σέντερ μπακ που θα επιλεγούν από τους Μίτσελ και Βίκτορ, θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν αυτοί τις δυνατότητές τους. Ας την εκμεταλλευθούν… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: