Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Το «αλλά» για Μόρα!!

Ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μόρας. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η SportDay ο 32χρονος αμυντικός το συζητάει μόνο αν δεν ανέβει στη Serie A η Ελλάς Βερόνα.

Το «αλλά» για Μόρα
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος είναι αποδεκτός από τους Γιάννη Αναστασίου, Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, o Έλληνας αμυντικός είναι είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τις τελευταίες ημέρες ρώτησε τον πρώην παίκτη των «πρασίνων», Νίκο Σπυρόπουλο, που παίζει στην Κιέβο Βερόνα.

Οι δύο… ξενιτεμένοι μένουν στην ίδια πόλη και κάνουν καθημερινά παρέα και ο Μόρας θέλησε να μάθει πέντε πράγματα για την κατάσταση που επικρατεί στο «τριφύλλι».

Υπάρχει, όμως, ένα «αλλά» στην όλη υπόθεση. Στο συμβόλαιο του 32χρονου παίκτη υπάρχει όρος που προβλέπει την αυτόματη ανανέωση τη συνεργασίας των δύο πλευρών για έναν χρόνο εφόσον, η ομάδα του ανέβει στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αντίθετα αν οι Ιταλοί δεν κερδίσουν την άνοδό τους, τότε ο Μόρας μένει ελεύθερος και θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: