Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Κανονικά το μπαράζ!!

Παναθηναϊκός και SKODA Ξάνθη θα αγωνιστούν κανονικά στο σημερινό αγώνα μπαράζ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM, οι φθορές στη Ν. Σμύρνη δεν είναι σοβαρές. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Κανονικά το μπαράζ
Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και SKODA Ξάνθης, αφού όλα δείχνουν πως οι ζημιές που προκλήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι τέτοιας έκτασης που να οδηγήσουν σε αναβολή του παιχνιδιού.

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές και καρφιά και οι άνθρωποι του γηπέδου από νωρίς το πρωί προχωρούν σε εργασίες πλήρους αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου ώστε να είναι όλα έτοιμα μέχρι τις 20:00, όταν και είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται η καθιερωμένη σύσκεψη στη Νέα Σμύρνη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο ομάδων, της Σούπερ Λίγκας, της ασφάλειας του γηπέδου και της Αστυνομίας.

Μετά το πέρας αυτής αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση με την οποία θα γνωστοποιείται και το ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει κανονικά όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: