Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Γιοβάνοβιτς: «Δε μίλησα με κανέναν από τον ΠΑΟΚ»

Καμία επαφή δεν είχε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με ανθρώπους του ΠΑΟΚ παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν.
Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις του στον Arena μίλησε για την πορεία του και το διαζύγιο από τον κυπριακό σύλλογο, ενώ επισήμανε πως θα ήθελε το μέλλον του να μην συνδέεται με την Κύπρο ή την Ελλάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:
«Εμεινα επτά χρόνια (5,5 συνεχόμενα χρόνια), από τα τελευταία 10, στον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζοντας μόνο όμορφες στιγμές. Ομως κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι η προσφορά σου φθάνει στο τέλος. Ετσι κι έγινε με την ομάδα μου. Πάντως φεύγω από την πρωταθλήτρια Κύπρου με γεμάτη καρδιά και πολλή περηφάνια», επισήμανε αρχικά ο έμπειρος προπονητής.
Σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο Σέρβος προπονητής υπογράμμισε: «Οχι δεν ισχύει αυτό. Μόνο φημολογία είναι. Δε μίλησα με κανέναν άνθρωπο του ΠΑΟΚ».
Για την παρουσία του ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, επισήμανε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα ωραίο πρωτάθλημα, όμως αυτή η αμφισβήτηση είναι έντονη. Επειδή τα τελευταία χρόνια ζω με μόνιμη αμφισβήτηση και πίεση, καταντάει λίγο κουραστικό. Θα προτιμούσα κάτι που δε με δεσμεύει, κάτι που δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα και την Κύπρο».
Τέλος ανέφερε: «Δεν πρέπει να βιάζονται οι άνθρωποι τού ΠΑΟΚ να πάρουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, μια και θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή για να φθάσουν στο επίπεδο για να το διεκδικήσουν και να το πάρουν. Δε γίνονται αυτά σε μία ή δύο χρονιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: