Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ποιον… «άσο» θα επιλέξει;

Η ώρα της μεγάλης στιγμής πλησιάζει για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Τσιώλης καταστρώνει τα πλάνα του.

Ποιον… «άσο» θα επιλέξει;
Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Σάκης Τσιώλης, βλέπει όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεσή του και συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ψάχνει να βρει λύσεις για να σταματήσει τα όπλα του Ολυμπιακού κα φυσικά να ψάξει και τη νίκη που θα του φέρει το τρόπαιο. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως υπάρχουν δύο διλλήματα για τον Τσιώλη.

Πιο συγκεκριμένα ο Γεωργακόπουλος με τον Φούλοπ «μάχονται» για μια θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ άλλη μία θέση παίζεται ανάμεσα στον Μπαρτολίνι ή τον Κουρμπέλη. Από εκεί και πέρα, ο Τσαμπούρης θα είναι στην άμυνα δεξιά, ο Πιπίνης αριστερά και ο Σανκαρέ ο άλλος σίγουρος της άμυνας.

Οι Κοντοές και Ουσέρο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον πρώτο, να γίνεται τρίτο στόπερ όταν ο Ολυμπιακός κάνει επίθεση. Στις μεσοεπιθετικές θέσεις θα είναι οι… γνωστοί, Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Περόνε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: