Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Σε δέκα μέρες κρίνεται του Γιόβετιτς!!

Το μέλλον του Στέβαν Γιόβετιτς θα κριθεί μετά την ολοκλήρωση του Καμπιονάτο, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Αντρέα Ντέλα Βάλε, μιλώντας στην εφημερίδα «Tuttosport».

Σε δέκα μέρες κρίνεται του Γιόβετιτς
Για ακόμα ένα καλοκαίρι αναμένεται να είναι ένα από τα… καυτά ονόματα του μεταγραφικού παζαριού. Ο Στέβαν Γιόβετιτς, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φιορεντίνα, αφού οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του συλλόγου είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Για το μέλλον του Μαυροβούνιου μίλησε ο πρόεδρος των «βιόλα», Αντρέα Ντέλα Βάλε, στην «Tuttosport», αλλά δεν θέλησε να προβεί σε αποκαλύψεις. «Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μετά θα συζητήσουμε με τον παίκτη. Αυτή τη στιγμή όσα ακούγονται είναι φήμες, τις οποίες διαψεύδω. Η διοίκηση και ο ποδοσφαιριστής δεν έχουν μιλήσει ακόμα, συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω πως κυκλοφορούν οι πληροφορίες περί πώλησης του Στέβαν», σημείωσε αρχικά ο Ντέλα Βάλε.

Το… έργο που παίχτηκε το περασμένο καλοκαίρι μοιάζει να επαναλαμβάνεται και φέτος. Ο πρόεδρος, ωστόσο, δείχνει να κρατά διαφορετική στάση σε σχέση με πέρσι. «Πέρσι μιλήσαμε ανοιχτά με τον Γιόβετιτς, κοιτώντας ο ένας τον άλλον στα μάτια. Το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Ακόμα δεν μπορώ να πω αν ο παίκτης θα βρίσκεται στη Φιορεντίνα του χρόνου, ούτε αν αποχωρήσει για ομάδα του εξωτερικού. Μπορεί και να συνεχίσει στην Ιταλία, προσπαθώντας να κατακτήσει το πρωτάθλημα με άλλη φανέλα. Όλα είναι πιθανά», είπε χαρακτηριστικά, αποδεικνύοντας πως δεν πρόκειται να θέσει «βέτο» σε μια πιθανή μεταγραφή του Γιόβετιτς σε ομάδα της Ιταλίας.

Αν ο Μαυροβούνιος, πάντως, επιλέξει να συνεχίσει σε άλλη ιταλική ομάδα, δεν πρόκειται να γνωρίσει την αγάπη των οπαδών της Φιορεντίνα, όπως τονίζει ο πρόεδρος. «Αυτό που θα του τονίσω είναι πως, σε όποια ομάδα κι αν πάει, όπου κι αν αγωνιστεί, την αγάπη που έχει εισπράξει στη Φλωρεντία και το κλίμα που βιώνει στο Αρτέμιο Φράνκι, δεν πρόκειται να το βρει», είπε με έμφαση ο Αντρέα Ντέλα Βάλε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: