Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αυτά αλλάζει ο Γεωργιάδης

Πώς ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΟΚ επιχειρεί να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, κάνοντας μικρές παρεμβάσεις στο πλάνο που δούλευε ο Δώνης. 
Από τις πρώτες μέρες που ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ φάνηκε πώς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ριζικές αλλαγές στην ομάδα εν όψει πλέι οφ.
Έχει ρίξει το βάρος στο να διορθώσει ορισμένα σημεία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και να παρουσιάσει ένα σύνολο περισσότερο ουσιαστικό και λιγότερο "φλύαρο".

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν μέσα από το φιλικό που έγινε το απόγευμα με την Κ20 στην Τούμπα.

Αν και δεν είναι το πιο αξιόπιστο τεστ ένα φιλικό με τους πιτσιρικάδες, ωστόσο, οι "μεγάλοι" του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν με ένταση και ουσία στο παιχνίδι τους, στοιχείο ενθαρρυντικό μία εβδομάδα πριν την έναρξη των αγώνων κατάταξης.

Στη διάταξη δεν υπήρχαν μεγάλες αλλαγές, αφού το 4-4-1-1 που έπαιζε ο ΠΑΟΚ με το Δώνη σε σχέση με το 4-2-3-1 που φαίνεται να υιοθετεί ο Γ.Χ., παρουσιάζουν μικρές μόνο διαφορές. Η αλλαγή αφορούσε κυρίως στη σύνθεση της μεσαίας γραμμής. Ο Φωτάκης με ικανότητα να προωθεί πιο γρήγορα το παιχνίδι πήρε θέση δίπλα στο Λάζαρ αντί του Κάτσε που αρέσκεται σε κοντινές πάσες, ενώ ο Λόρενς επιλέχθηκε ως μεσοεπιθετικός πίσω από τον Κλάους με τον Σαλπιγγίδη να πηγαίνει στα δεξιά.

Όσο για τον Έτο, ο Γεωργιάδης έδειξε διάθεση να τον χρησιμοποιήσει βασικό ποντάροντας (όπως και στην περίπτωση του Φωτάκη) στο κίνητρο που έχει για καλές εμφανίσεις μιας και το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: