Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ανασκεύασε ο Μπεκενμπάουερ!!

Για κακή ερμηνεία των όσων είπε σχετικά με τον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε λόγο ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, προσπαθώντας να «μαζέψει» τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Ανασκεύασε ο Μπεκενμπάουερ
Οι δηλώσεις του Φραντς Μπεκενμπάουερ, με τις οποίες προειδοποιούσε τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου πως οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, προκειμένου να διαταράξουν την αγωνιστική ισορροπία των Βαυαρών και να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, προκάλεσαν την αντίδραση, τόσο του φίλαθλου κόσμου της «Μπάρτσα», όσο και των ανθρώπων της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του επίτιμου προέδρου της Μπάγερν, ο οποίος μίλησε ξανά στα μέσα ενημέρωσης και έκανε λόγο και παρερμηνεία των λεγομένων του.

«Πρόκειται για παρεξήγηση. Τα λόγια μου παρερμηνεύτηκαν και για αυτό προκάλεσαν τις δικαιολογημένες αντιδράσεις. Ζητώ συγγνώμη από όσους νιώθουν πως τους πρόσβαλα, αλλά δεν ευθύνομαι εγώ», τόνισε ο Μπεκενμπάουερ.

Να δούμε αν η εξήγηση αυτή θα πείσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και αν θα δεχτούν τη συγγνώμη του Μπεκενμπάουερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: