Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

«Όχι» σε Άρσεναλ για Σουάρες!!

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της Άρσεναλ για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες, αφού η Λίβερπουλ απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση 30 εκατ. λιρών που κατέθεσε ο λονδρέζικος σύλλογος!

«Όχι» σε Άρσεναλ για Σουάρες!
Δημοσίευμα της «Telegraph» βάζει… φωτιά και αναφέρει πως η Άρσεναλ, όχι μόνο εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον Λουίς Σουάρες, αλλά κατέθεσε και μια αρκετά καλή πρόταση στη Λίβερπουλ για να κάνει τον Ουρουγουανό άσο δικό της!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι «κανονιέρηδες» προσπάθησαν με το ποσό των 30 εκατ. λιρών να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ίσως τελικά, πίσω από την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα της πιθανής απόκτησης του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, να κρύβονταν οι σκέψεις και η απόπειρα που έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ για την προσθήκη του Λουίς Σουάρες στο ρόστερ των «κανονιέρηδων».

Η Λίβερπουλ, αν και ουσιαστικά είχε την πρώτη επίσημη προσφορά από σύλλογο για τον Λουίς Σουάρες, την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού δεν προτίθεται να κατεβάσει τις οικονομικές της απαιτήσεις, που αυτή τη στιγμή φτάνουν στα 50 εκατ. λίρες για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: