Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

«Με το ζόρι» και Τζιμπούρ δεν γίνεται!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσπαθεί μέσω του blog του στο gazzetta να δει όσο πιο...απλά το θέμα Τζιμπούρ. Αυτό το οποίο διαφαίνονταν επί εβδομάδες, το βλέπουμε τώρα μπροστά μας. Δηλαδή, τον Τζιμπούρ να βρίσκεται στο κυνήγι μίας μεταγραφής.
Γιατί μόλις πέντε μήνες αφότου ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάϊτ του συλλόγου την παραμονή του στον Ολυμπιακό, τώρα ψάχνεται να φύγει; Είναι ένα καλό ερώτημα…
Ίσως να αποφάσισε ότι τελικά τα 1,2 εκ. Ευρώ, με τα οποία είχε συμφωνήσει τέλη Γενάρη δεν του φτάνουν πλέον και αναζητάει ένα ακόμη καλύτερο συμβόλαιο.
Ίσως να μην του αρέσει η…φάτσα του Μίτσελ, όπως γράφτηκε στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μετά από τη φημολογούμενη συνάντηση του Βρύζα με τον παίκτη.
Ίσως τέλος πάντων να αποφάσισε απλά να αλλάξει αέρα. Άλλωστε, ο Τζιμπούρ έφτασε τα 29 του και ποτέ δεν έμεινε σε ομάδα πάνω από 2,5 χρόνια! Το ρεκόρ του σε παραμονή αυτό ήταν, 2,5 χρόνια…
Προφανώς σκέφτεται ότι είναι αυτή η τελευταία ευκαιρία του είτε για να παίξει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, όπως το γαλλικό, είτε για να κάνει ένα σούπερ συμβόλαιο σε καμία Τουρκία η, Ρωσία.
Η ουσία είναι ότι με το ζόρι παίκτη δεν μπορείς να κρατήσεις στην ομάδα σου. Πόσο δε μάλλον αν αυτός είναι ο Τζιμπούρ…
Ο Ολυμπιακός για να ζητήσει κανένα…τρομερό ποσό δεν μπορεί, για ένα 29χρονο, που τον πήρε χωρίς να πληρώσει άλλη ομάδα (ελεύθερος ήταν από την ΑΕΚ).
Οπότε, μένει να έρθει μία πολύ καλή πρόταση για τον ίδιο και μία ικανοποιητική για το σύλλογο, προκειμένου να γίνει το deal.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: