Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Πηλαδάκης: «Υποβιβασμός ή νέο ΑΦΜ»

Την ανάγκη εξυγίανσης της ΑΕΛ είτε μέσω «καθαρού» ΑΦΜ, είτε με υποβιβασμό στο ερασιτεχνικό και εκκαθάριση της ΠΑΕ, περιέγραψε σε εφημερίδα της πόλης ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Κώστας Πηλαδάκης.

Πηλαδάκης: «Υποβιβασμός ή νέο ΑΦΜ»
Δύο επιλογές υπάρχουν για το μέλλον της ΑΕΛ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Ελευθερία»: είτε η αγορά νέου ΑΦΜ για να συνεχίσει η ομάδα στη Football League, είτε ο υποβιβασμός στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για να «καθαρίσει».

Παράλληλα, ο Κώστας Πηλαδάκης ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να είναι πρόεδρος του συλλόγου, αλλά δείχνει διατεθειμένος να τον χρηματοδοτεί.

Αναλυτικά:

«Υπάρχουν οι δύο εναλλακτικές που γνωρίζετε όλοι. Η αγορά ΑΦΜ και η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική. Αν κάποιοι έχουν άλλη καλύτερη λύση μπορούν να μας την πούνε γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να βρούμε εμείς άλλο εναλλακτικό σχέδιο. Η ουσία είναι ότι όποιος από τους δύο δρόμους ακολουθηθεί θα πρέπει, για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα, να υπάρξει συστράτευση όλων και συσπείρωση της ομάδας. Με καταμερισμό δυνάμεων δεν γίνεται. Η ΑΕΛ ενωμένη μπορεί να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια».

Εξάλλου, ερωτηθείς για το αν θα συμμετέχει στην επόμενη μέρα της ΑΕΛ, απάντησε:

«Εγώ είμαι εδώ και θα βοηθήσω την ομάδα, είτε στην Β’ Εθνική, είτε στην Γ’ Εθνική. Δεν θέλω να είμαι πρόεδρος αλλά θα χρηματοδοτήσω την ομάδα. Προτιμώ να δίνω τα λεφτά στην ΑΕΛ παρά να πληρώνω με διπλάσια ή τριπλάσια χρήματα τον Κανόμπιο και τον Μακίνουα για ένα συμβόλαιο που ποτέ δεν έχει τηρηθεί».

Σχετικά με τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να βάλει, αρκέστηκε να πει: «Ανάλογα με τον προϋπολογισμό».

Τέλος, για το πότε θα ανακοινώσει την απόφασή του, ο Κώστας Πηλαδάκης σημείωσε: «Εγώ θέλω να ανακοινώσω την καλύτερη απόφαση για την ΑΕΛ που όποια και αν είναι θα πετύχει μόνο με συσπείρωση είτε στη Β’ Εθνική είτε στην Γ’. Και θα το κάνω με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και τα χρονικά περιθώρια ευτυχώς υπάρχουν. Η απόφαση θα γνωστοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν. Μόλις τελειώσουν όλες οι επαφές που έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: