Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Τρέλανέ μας Γκάνα!! (video)

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και μετά από λάθος στην άμυνα της Χιλής, η Γκάνα επικράτησε 4-3 και πέρασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ Νέων!

Τρέλανέ μας Γκάνα! (video)
Απίστευτο φινάλε, όμως πέρα για πέρα αληθινό!

Ενώ φαινόταν πως Χιλή και Γκάνα θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι, οι Αφρικανοί σκόραραν στο 120’(!) της παράτασης (2-2 κανονική διάρκεια), μετά από λάθος αντίδραση των Λατινοαμερικάνων και με το υπέρ τους 4-3 προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Μουντιάλ Νέων. Αντίπαλός τους για μια θέση στον τελικό η Γαλλία, που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι Γκανέζοι προηγήθηκαν στο 11’ με τον Οτζέρ, όμως μέσα σε τέσσερα λεπτά οι Χιλιανοί όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά πήραν και προβάδισμα με τα γκολ των Καστίγιο και Ενρίκες. Το τελικό 2-2 της κανονικής διάρκειας διαμόρφωσε ο Ασιφουάη στο 72’.

Η Χιλή ανέκτησε ξανά το προβάδισμα στο σκορ, αφού ο Ενρίκες βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στην παράταση και πιο συγκεκριμένα στο 98’. Αλλά τίποτα δεν είχε τελειώσει! Με αντεπίθεση διαρκείας στο φινάλε του έξτρα χρόνου, η Γκάνα το γύρισε! Ο Σαλίφου ισοφάρισε σε 3-3 στο 113’, ενώ –κυριολεκτικά- στη τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Ασιφουάη πήρε την κεφαλιά στην περιοχή της Χιλής, οι αμυντικοί αυτής δεν συνεννοήθηκαν καθόλου και η Γκάνα πέτυχε το «χρυσό» γκολ που της χάρισε την πρόκριση.


[FutbolHD.ru] Ghana 4-3 Chile / Full Match... από all-goals

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: