Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Λάσμε: «Όλοι μαζί ξανά στην κορυφή»

Την υπόσχεση πως θα παλέψει με τους συμπαίκτες του για να κρατήσουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή στην Ελλάδα και να επιστρέψουν σε αυτή της Ευρώπης δίνει ο Στεφάν Λάσμε.

Λάσμε: «Όλοι μαζί ξανά στην κορυφή»
Το κλίμα και ο κόσμος του Παναθηναϊκού κράτησαν τον Στεφάν Λάσμε στην ομάδα, όπως δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξη στην «Πράσινη».

Ο Γκαμπονέζος σέντερ έδωσε την υπόσχεση πως θα παλέψει με τους συμπαίκτες του για να υπερασπιστούν τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Αναλυτικά, ο Στεφάν Λάσμε μίλησε για:

-τους λόγους που αποφάσισε να μείνει: «Η ομάδα… Γενικότερα το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ήταν αυτό που με έκανε να θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό. Επίσης έχει έναν φοβερό κόσμο που σε κάνει να τα δίνεις όλα στο παρκέ για να τον κάνεις χαρούμενο. Γι’ αυτό θα παλέψουμε τη νέα σεζόν, ώστε να μείνουμε στην κορυφή».

-την κλήρωση της Ευρωλίγκας: «Θα είναι ένας ενδιαφέρων όμιλος. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τις ομάδες τη δεδομένη στιγμή, γιατί ακόμη ‘χτίζονται’. Η Μακάμπι και η Λαμποράλ κάνουν αλλαγές στο ρόστερ τους και πάντα είναι ανταγωνιστικές. Τον Ερυθρό Αστέρα τον θυμάμαι από τότε που έπαιζα στην Παρτιζάν και θα είναι ερωτηματικό. Με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν έχω παίξει αντίπαλος, κέρδισε το Eurocup και λογικά θα είναι δυνατή. Χωρίς αμφιβολία ο όμιλος έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

-το στόχο για την επόμενη σεζόν: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλες τις διοργανώσεις, προκειμένου να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό, που είναι οι τίτλοι. Στην Ευρωλίγκα θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τη φετινή χρονιά και στη συνέχεια θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

-την παραμονή του Διαμαντίδη: «Ελπίζω να είναι στο γήπεδο και να ετοιμάζεται (γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσε με την ομάδα και θα είμαστε ξανά συμπαίκτες. Ανυπομονώ να παίξω και πάλι μαζί του. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, κάτι που γνωρίζουν όλοι, και φυσικά ο αρχηγός μας. Ξέρω ότι τώρα είναι στην Αθήνα και κάνει προπονήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: