Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

«Ξεφορτώνεται» Σο και Πίντο!!

Κοντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό-φέρνοντας μάλιστα και χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ-βρίσκονται Σο και Πίντο. Απορρίφθηκε πρόταση για Καρνέζη. Προσπάθησε για Σέζαρ, αλλά…

«Ξεφορτώνεται» Σο και Πίντο
Θετικά είναι τα νέα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, όσον αφορά στους παίκτες που είναι εκτός πλάνων και πρόθεση της ομάδας είναι να αποχωρήσουν. Ο Χαμπίμπ Σο έχει πρόταση από ομάδα της Μέσης Ανατολής, που μάλιστα προσφέρει 375.000 ευρώ και στον ίδιο προσφέρεται ένα δελεαστικό συμβόλαιο. Προσφορά αναμένεται από το εξωτερικό και για τον Αντρέ Πίντο, που επίσης είναι εκτός πλάνων.

Στην ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα φέρουν προτάσεις και θα φύγουν οι Κουίνσι και Σέμα Βελάσκες, ενώ αντίθετα οι Βιτόλο και Τοτσέ δυσκολεύονται να βρουν ομάδα που θα καλύπτει το κασέ τους και δύσκολα θα αποφύγουν οι «πράσινοι» να τους δώσουν μία καλή αποζημίωση αν θέλουν να τους… ξεφορτωθούν.

«Όχι» για Καρνέζη

Πρόταση 600.000 ευρώ για την πώληση του Ορέστη Καρνέζη δέχτηκε ο Παναθηναϊκός από την Μπέτις. Η ΠΑΕ έδειξε διάθεση να το συζητήσει, ωστόσο ο ισπανικός σύλλογος έδωσε διορία μόλις δύο ημερών για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση και ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να προχωρήσει το θέμα.

Ήθελε Σέζαρ, αλλά…

Ο Παναθηναϊκός κατέβαλε προσπάθεια να αποκτήσει τον Μπόστιαν Σέζαρ, αλλά ο 31χρονος Σλοβένος αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την Κιέβο Βερόνα. Ο 69 φορές διεθνής με την ομάδα της χώρας του άσος, που έχει περάσει από Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μαρσέιγ και Γουέστ Μπρομ μεταξύ άλλων, είχε φέτος 23 συμμετοχές στην Ιταλία.

Άλλες πέντε μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί ακόμη για έναν στόπερ, έναν δεξιό εξτρέμ (θέλουν δανεικό τον Σισοκό ξανά από τη Βόλφσμπουργκ), έναν δημιουργικό μέσο (τύπου… Καραγκούνη), έναν αριστερό μπακ κι έναν σέντερ φορ. Για τις δύο τελευταίες θέσεις, υπάρχουν προχωρημένες επαφές για τον οπισθοφύλακα και γίνονται προσπάθειες για τον πανύψηλο φορ του Άγιαξ, Τζόφρι Καστιγιόν. Ασφαλώς εκκρεμεί και η νέα επαφή με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη για το αν θα παραμείνει ή όχι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: