Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Κάποτε τον έλεγαν τρελό, τώρα τον ακολουθούν στον ΠΑΟΚ!!

Είναι απίστευτες οι ανατροπές που μπορεί να έχει η ζωή και ειδικά στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα που ελάχιστοι έως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Το καλοκαίρι του 2010, όταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης άφηνε τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, η πλειοψηφία των τότε συμπαικτών του, μερικοί εκ των οποίων και καλοί του φίλοι, τον θεωρούσαν τρελό. Δεν μπορούσαν να αντιληφθούν πως είναι δυνατόν, να αφήνει ένα τρομακτικό συμβόλαιο που του πρόσφερε ο νταμπλούχος τότε Παναθηναϊκός του Νίκου Πατέρα, την φιλοδοξία του Τσάμπιονς Λιγκ που επίσης του πρόσφερε το "τριφύλλι" αλλά και την συνέπεια των πληρωμών, για να πάει στον ΠΑΟΚ που ναι μεν έδειχνε πως βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο με τον Ζαγοράκη στην προεδρία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να του προσφέρει ανάλογο συμβόλαιο, σαφώς και δεν μπορούσε να εγγυηθεί συνέπεια στις πληρωμές, ενώ δεν έμοιαζε να έχει και ανάλογη φιλοδοξία. Τρία χρόνια μετά, οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος. Τον ΠΑΟΚ τον ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης, που του πρόσφερε νέο συμβόλαιο... ζωής, ενώ στον δικέφαλο τον ακολουθούν σιγά - σιγά όλοι εκείνοι που δεν μπορούσαν τότε να καταλάβουν πως είχε πάρει εκείνη την απόφαση. Μάλιστα, τους παροτρύνει και ο ίδιος να ανέβουν στην Τούμπα καθώς άπαντες λαμβάνουν την άποψη του πριν υπογράψουν.

Πρώτος ήταν ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έβλεπε την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό και τον περασμένο Δεκέμβριο υπέγραφε στον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, είχε ενημερωθεί από τον «Σάλπι» και φυσικά έβλεπε στον δικέφαλο την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο.

Πριν μερικές ημέρες, ήταν η σειρά του Αλέξανδρου Τζιόλη να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, για να επιβεβαιωθούν τα όσα καλά άκουγε για τον ΠΑΟΚ. Ο Τζιόλης υπέγραφε μερικές ημέρες αργότερα…

Τελευταίος, ο εξαιρετικός φίλος του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Νίκος Σπυρόπουλος. Που ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και βλέποντας το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και την φιλοδοξία κυρίως που του παρουσιάζεται, δεν μπορούσε να πει «όχι», γνωρίζοντας πως θα συναντήσει και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιρικά φίλους του εκεί.

Στην παρέα κάλλιστα θα μπορούσε να είχε προστεθεί και ο Λουκάς Βύντρα. Που είχε επίσης εξαιρετική σχέση με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και βέβαια είχε συζητήσει με τους ανθρώπους του δικεφάλου τον περασμένο Γενάρη. Αν επέμεναν, πιθανότατα θα τον είχαν αποκτήσει.

Τελικά στην ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Έχουν αλλάξει πολλά μέσα σε τρία χρόνια…Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: