Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η σχέση του Μπεργκ με τον Σισέ!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Μάρκους Μπεργκ που θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά από τρεις προσπάθειες, λόγω Σισέ.
Η τρίτη ήταν και …φαρμακερή! Ο Μάρκους Μπεργκ τελικά έγινε παίκτης του Παναθηναϊκού την τρίτη φορά, που προσπάθησε ο Παναθηναϊκός να τον αποκτήσει. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2009, όταν ο Τεν Κάτε έψαχνε έναν επιθετικό κορυφής , έναν σκόρερ.

Τότε ήρθε ο Σισέ, αλλά πιο πριν είχαν γίνει κουβέντες με την Χρόνιγκεν , που ανήκε ο παίκτης. Αν δεν ερχόταν ο Γάλλος φορ, ίσως είχε γίνει τότε κάτι με τον Μπέργκ, που κατέληξε στο Αμβούργο με 8 εκ. ευρώ. Χρήματα που είχε τότε ο Παναθηναϊκός.

Η δεύτερη φορά, που ασχολήθηκε με τον Μπέργκ ο Παναθηναϊκός ήταν τον περασμένο Γενάρη, όταν προσπάθησε να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από το Αμβούργο. Ηταν λίγες ημέρες μετά την προσπάθεια που έκαναν οι «πράσινοι» με 700.000 ευρώ, που έβαλαν όλοι οι μέτοχοι , για να φέρουν για έξι μήνες τον Σισέ. Ο Σισέ είπε όχι και ο Παναθηναϊκός στράφηκε στον Μπέργκ, που τότε δεν «ψηνόταν» να έρθει στους «πράσινους».

Τελικά ο γάμος έγινε την τρίτη φορά, που ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να τον αποκτήσει. Αυτή την φορά δεν υπήρχε …Σισέ στην μέση, όπως τις δύο προηγούμενες , αλλά το κυριότερο είναι ότι ο Μπέργκ ο ίδιος ήθελε πολύ να έρθει στον Παναθηναϊκό, διότι του εξήγησαν, ότι θα είναι το βασικό όπλο της ομάδας στην επίθεση και δεν ήθελε άλλο να μένει στον πάγκο, όπως γινόταν τα δύο τελευταία χρόνια στο Αμβούργο.

Ο Αναστασίου περιμένει από τον Μπέργκ αυτά που έκανε στην Χρόνιγκεν, όταν πέτυχε την περίοδο 2008-09 17 γκολ σε 31 συμμετοχές, η την περίοδο 2010-11, όταν έπαιξε δανεικός στην Αιντχόφεν από το Αμβούργο και σημείωσε 8 γκολ σε 25 συμμετοχές.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: