Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

«Τιμή για μένα ο Άρης»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του να έρθει στον Άρη εμφανίστηκε ο Ντιν Μπουζάνης, ο οποίος χαρακτήρισε τους «κίτρινους» τιμή για τον ίδιο.

«Τιμή για μένα ο Άρης»
Τιμή για τον ίδιο χαρακτήρισε τον Άρη ο Ντιν Μπουζάνης, καθώς, όπως τόνισε, ήρθε για να αγωνιστεί σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο.

Ο ομογενής τερματοφύλακας θεωρεί… προνόμιο ότι επιστρέφει στον τόπο καταγωγής της οικογένειάς του, ενώ πρόσθεσε ότι με πολύ δουλειά η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά στο πρωτάθλημα.

«Είναι τιμή για μένα που ήρθα στον Άρη. Βρισκόμασταν εδώ και αρκετές εβδομάδες σε διαπραγματεύσεις και μετά από έξι χρόνια στην Αγγλία έχω το προνόμιο να έρθω στην χώρα καταγωγής της οικογένειας μου, για να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω παίξει σε πολλά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Νιώθω έτοιμος, θα δουλέψω σκληρά και θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε να αγωνιστώ σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μπορέσω».

Όσον αφορά τις προσδοκίες που έχει για την επερχόμενη σεζόν: «Περιμένω να δω μια ομάδα από νέους ποδοσφαιριστές, γεμάτη ενέργεια. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να παίζει για να βγει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και δεν βλέπω κανέναν λόγο που να μην μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: