Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Χατζηνικολάου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε πως ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση σε καίριες θέσεις μετά τη φυγή αρκετών παικτών, σημείωσε πως τα φιλικά θα βοηθήσουν την ομάδα να επισημάνει τα λάθη της και να βελτιωθεί, ενώ συμπλήρωσε πως το σημαντικό που πρέπει να αποκτήσει φέτος η ομάδα είναι η ταχύτητα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας κόουτς:

Για την δεκαήμερη παρουσία στο Πράβετς, όπου θα “χτιστεί” ο Άρης της νέας χρονιάς: «Για εμάς η ομάδα άρχισε να “χτίζεται” πιο νωρίς. Υπήρξε νέα διοίκηση, κάποιοι παίκτες είχαν φύγει και το “χτίσιμο” της ομάδας ξεκίνησε αρκετές μέρες πριν.

Ακόμα όμως δεν είμαστε έτοιμοι. Χρειαζόμαστε ενίσχυση Θα είμαστε σε επαφή με τη διοίκηση, μήπως και αυτές τις μέρες που θα είμαστε στη Βουλγαρία, έρθουν οι παίκτες που θα καλύψουν τα κενά που έχουμε».

Για το ότι το ρόστερ δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο: «Καλό θα ήταν στα φιλικά να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας. Από τη στιγμή όμως που υπάρχει μια ιδιαιτερότητα με τις μεταγραφές, αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ευελπιστώ το παζλ της ομάδας να συμπληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τον αριθμό των μεταγραφών που χρειάζεται ακόμα ο Άρης: «Φυσιολογικά χρειαζόμαστε τουλάχιστον πέντε με έξι μεταγραφές σε καίριες θέσεις, διότι έχουν δημιουργηθεί κενά από τους παίκτες που αποχώρησαν».

Για το που θα δοθεί ιδιαίτερη βάση κατά την προετοιμασία της ομάδας στο Πράβετς: «Εκτός από τη φυσική κατάσταση, θα αρχίσουμε να περνάμε κάποια πράγματα όσον αφορά την τακτική, και μέσα από κάποια φιλικά να δούμε τις αδυναμίες μας, ώστε να συμπληρώσουμε τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον Άρη που θα “χτιστεί” στη Βουλγαρία: «Δεν είναι κάτι που θα γίνει τώρα. Η ομάδα θα “χτίζεται” μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εκείνο πάντως που ευελπιστούμε να αποκτήσει φέτος είναι ταχύτητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: