Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Σε άλλες πολιτείες ο Σο!!

Διαβάστε στο gazzetta.gr το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάπε Σο, τα λεφτά που παίρνει ο Παναθηναϊκός και τον... παραλίγο Ισπανό Καρνέζη! Μετά τις μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός ρίχνει το βάρος στις αποδεσμεύσεις των «κομμένων», με τα νέα από αυτό το... μέτωπο να είναι ευχάριστα! Ο Πάπε Σο είναι μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του, σε σύλλογο της Αραβίας. Μια αποχώρηση που αναμένεται να φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα ποσό γύρω στις 375.000 ευρώ «καθαρά». Από κει και πέρα, αναμένεται πρόταση για τον Πίντο που μπορεί επίσης να φέρει ένα σημαντικό ποσό ενώ για τους Τοτσέ, Βιτόλο, Φορναρόλι υπάρχει αναμονή.
Όσον αφορά τον Κουίνσι, η ΠΑΕ είναι διαταθειμένη να το πάει στα άκρα το θέμα, μιας και θεωρεί πως ο Γκανέζος προσβάλλει τον σύλλογο με την συμπεριφορά του.
Ο παραλίγο... Ισπανός Καρνέζης!
Από κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το «τριφύλλι» είχε πρόταση 600.000 ευρώ από ισπανική ομάδα, την Μπέτις, για τον Ορέστη Καρνέζη. Οι Ίβηρες, ωστόσο, είχαν βάλει deadline δύο ημερών και τελικά δεν προχώρησε η συγκεκριμένη υπόθεση, αν και τόσο ο σύλλογος όσο και ο διεθνής πορτιέρο δεν θα έλεγαν «όχι» σε αυτή την προοπτική.
Πεντάδα, Σισοκό, Καστιγιόν
Τουλάχιστον ακόμη πέντε μεταγραφές θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ. Στόπερ, αριστερό μπακ, δεξί εξτρέμ, δημιουργικό μέσο και επιθετικό. Ο Σισοκό κερδίζει και πάλι πόντους ενώ γίνεται προσπάθεια, ώστε να υπάρξει συμφωνία με τον Άγιαξ για τον νεαρό επιθετικό, Τζέφρι Καστιγιόν.
Ενδιαφέρθηκε για Σέσαρ
Τον Μπόστνιαν Σέσαρ, αρχηγό της Εθνικής Σλοβενίας είχε στο... στόχαστρο ο Παναθηναϊκός. Οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει, ο 30χρονος στόπερ «ψηνόταν» αλλά τελευταία στιγμή ανανέωσε την συνεργασία του με την Κιέβο και παρέμεινε στο Καμπιονάτο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: