Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Δυνατά για Νάνι η Ανζί!!

Πολύ δυνατά μπαίνει στη διεκδίκηση του Νάνι η Ανζί, σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο. Ο Πορτογάλος αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δυνατά για Νάνι η Ανζί
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας το 2005, σε ηλικία 19 ετών. Μετά από δύο σεζόν, έκανε το μεγάλο βήμα, μετακομίζοντας στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ. Μετά από έξι χρόνια στην Αγγλία και περισσότερες από 133 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Νάνι αναμένεται να αποχωρήσει, με την Ανζί να είναι η ομάδα που, στην παρούσα φάση, μοιάζει το φαβορί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα «Izvestia» οι άνθρωποι της Ανζί ετοιμάζονται να προσφέρουν 15 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να αποκτήσουν τον Πορτογάλο. Για τον ίδιο τον παίκτη, είναι έτοιμο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση αυτή θεωρείται πολύ καλύτερη από αυτές που ήδη έχουν φτάσει στα γραφεία της Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, οι προθέσεις της διοίκησης των πρωταθλητών Αγγλίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Να σημειωθεί πως για τον Νάνι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Λάτσιο, με την προσφορά της, όμως, να είναι κατά πολύ κατώτερη από αυτή της Ανζί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: