Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

«Ελεύθερα» μεταγραφές για ΠΑΟ και ΠΑΣ

Απεριόριστες μεταγραφές για Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, παρά το… απαγορευτικό εξόδου στην Ευρώπη από την UEFA, αναμένεται να αποφασίσει η ΕΠΟ, σύμφωνα με τη SportDay.

«Ελεύθερα» μεταγραφές για ΠΑΟ και ΠΑΣ
Τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων δίχως περιορισμούς αναμένεται να δώσει η ΕΠΟ μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της το προσεχές Σάββατο σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η UEFA είχε απαγορεύσει στις δύο ομάδες τη συμμετοχή στο Europa League κρίνοντας πως οι φάκελοι αδειοδότησης που κατέθεσαν ήταν ελλιπείς. Υπήρχε εκκρεμότητα για το αν αυτή η απόφαση θα είχε συνέπειες και στην εγχώρια πραγματικότητα για τις δύο ομάδες, δεδομένου ότι οι μη αδειοδοτημένες ομάδες από την ΕΠΟ μπορούν να κάνουν μέχρι τρεις μεταγραφές και τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων παικτών άνω των 24 ετών.

Σύμφωνα με τη SportDay, το ΔΣ της ΕΠΟ θα επιτρέψει στις δύο ομάδες να κάνουν κανονικά μεταγραφές με το σκεπτικό να μην «αδειάσουν» το εγχώριο δικαστικό όργανο.

Πάντως από την ερχόμενη περίοδο η ομοσπονδία αναμένεται να αποφασίσει οι άδειες να δίνονται στις ομάδες πριν τα play offs για να αποφευχθεί το φετινό μπάχαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: