Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Οι λύσεις για αντί-Τζιμπούρ...!!

Τέσσερις επιλογές υπάρχουν μεταξύ άλλων στα ερυθρόλευκα... συρτάρια για τον αντί-Τζιμπούρ. Οι Μλάντεν Πέτριτς, Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, Χαβιέ Σαβιόλα και Ρολάντο Μπιάνκι είναι παίκτες με τους οποίους μπορεί να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός. Προς αποχώρηση και ο Λεάντρο Γκρέκο ενώ έκλεισε νέος γυμναστής που προέρχεται από τον Κρουσώνα.
Ο Πέτριτς αρχικά είναι ένας παίκτης που θέλει πολύ Ολυμπιακός και ο οποίος με ένα συμβόλαιο των 700 ή 800 χιλ. ευρώ ετησίως θα έπιανε Λιμάνι. Είναι δε μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που αρέσει αρκετά στην διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Τζόρτζεβιτς της Ναντ είναι επίσης ένας παίκτης που βρίσκεται στα υπ' όψιν αλλά σίγουρα όχι με τα 5 εκατ. ευρώ που εμφανίζεται να ζητά η ομάδα του. Ίσως να βρισκόταν μία... άκρη με έναν δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ακόμα ένα όνομα στην λίστα για τον αντί-Τζιμπούρ -που φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει στους πρωταθλητές- είναι ο Μπιάνκι με τους Ιταλούς να επιμένουν συνεχώς για αυτόν. Υπάρχει πάντα βέβαια και η σαφώς πολύ δύσκολη υπόθεση του Χαβιέ Σαβιόλα.
Στο μεταξύ ο Γκρέκο εξακολουθεί να είναι προς αποχώρηση. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός εκτός από την Κιέβο Βερόνα που είναι έτοιμη για κρούση προς τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του, έχει και άλλους συλλόγους που ενδιαφέρονται για εκείνον με τον Ολυμπιακό να συζητά ή δανεισμό ή πώλησή του. Επιπροσθέτως οι πρωταθλητές προσέθεσαν στο δυναμικό τους τον Μανώλη Σμπώκο. Ο γυμναστής-εργοφυσιολόγος που ήταν στον ΠΑΟ Κρουσώνα συμφώνησε με τους νταμπλούχους Ελλάδας και την Τρίτη θα αναχωρήσει μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου και θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: