Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Μαγκιά Μελισσανίδη να μη δείχνει τα λεφτά του!!

Θα έδειχνε νεοπλουτισμό ο τίγρης, γράφει ο Αποδυτηριάκιας, αν σήμερα μοίραζε επιταγές για την ΑΕΚ…
Ο Μελισσανίδης έχει πολλά λεφτά. Ούτε στο όνειρό του. Είναι ένας αυτοκράτορας των θαλασσών, ο πρώτος στον κόσμο στο είδος του, στις μπίζνες που κάνει. Και το λάβαρό του, η σημαία του της AEGEAN, κυμματίζει στα 20 λιμάνια που έχει βάλει πόδι και τα διαχειρίζεται εμπορικά. Από κοντά και η σημαία της ΑΕΚ όχι μονάχα στο κότερό του, όπως και στο ιδιωτικό αεροπλάνο του.

Πού είναι τα λεφτά Μελισσανίδη στην ΑΕΚ; Δεν φαίνονται. Δεν υπάρχουν. Ας το πούμε απότομα. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον Μελισσανίδη, όχι το πακέτο του. Αν ο τίγρης, ένας μεγιστάνας σήμερα, με την επιστροφή του στην ομάδα, κουδούνιζε τα φράγκα του στην τσέπη, τότε θα ήταν η δευτεράντζα. Δεύτερος ο κύριος. Ένας ρεζίλης που σαν τους νεόπλουτους, που δεν τα κονόμησαν με την αξιοσύνη τους, αλλά τα κληρονόμησαν, κουνάνε την ουρά, επειδή έχουν λεφτά.

Την επιχειρηματικότητα του Μελισσανίδη έχει ανάγκη η ΑΕΚ. Τη διαολοσύνη του. Τη δαιμονικότητα του.

Θα την υποτιμούσε την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης αν άρχιζε να μοιράζει επιταγές γι’αυτό και για εκείνο σε μία ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη, δηλαδή έχει μεγάλο όνομα. Άρα, θέλει το μεγάλο μυαλό του Πόντιου, το μεγάλο του όραμα, το μεγάλο του σχέδιο.

«Δεν κολλάει πρόεδρος σε ομάδα χωρίς να’ ναι οπαδός της» λέει ο Μελισσανίδης, στον apodytiriakias.gr


Όπως και να το κάνεις ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και να ανήκει στην εποχή του, από μία άποψη είναι «παλαιοκομματικός». Επόμενο. Από μικρός στα γήπεδα, έπαιζε μπάσκετ όταν ακόμα φορούσε κοντό παντελόνι και από πολύ ενωρίς μπλέχτηκε με τα διοικητικά της ομάδας της Κοκκινιάς, του Ιωνικού. Γέννημα δεκαετίας πριν μετατραπούν σε ΠΑΕ τα αθλητικά σωματεία, κουβαλάει το πνεύμα της σχολής του ερασιτεχνισμού.

Ο Κοσκωτάς στον Ολυμπιακό. Καμμία σχέση. Ο Μπατατούδης στον ΠΑΟΚ. Ο Μυτιληναίος στον Ηρακλή. Ο Κοντομηνάς στον Άρη. Αλλόκοτες καταστάσεις, για την αντίληψη του Μελισσανίδη. Να, τι έλεγε πάντα.

«Για να γίνεις ιδιοκτήτης ομάδας, πρόεδρός της, πρέπει να είσαι οπαδός της. Όσο πιο χασισωμένος οπαδός, τόσο το καλύτερο».

Αυτό είναι το ένα, και το απαραίτητο, για τον Μελισσανίδη. Υπάρχει και δεύτερο. «Να αγαπάς τη μπάλλα. Να’σαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Διαφορετικά δεν κολλάς στο χώρο, θα νοιώθεις ξένος…».

Αυτά τα έχει στα θέσφατα ο Μελισσανίδης ο παλαιοκομματικός.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: