Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

«Μέχρι και πρωταθλητισμό ο Ατρόμητος»

Ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την μεταγραφή του στον Ατρόμητο δήλωσε ο Λουίτζι Τσενάμο στην Sportday.

«Μέχρι και πρωταθλητισμό ο Ατρόμητος»
Ο Λουίτσι Τσενάμο είναι μέλος του Ατρομήτου και μαζί με τον Μιχάλη Σηφάκη θα αποτελεί το δίδυμο των τερματοφυλάκων για τη φετινή σεζόν. Ο 33χρονος γκολκίπερ πιστεύει πολύ στην ομάδα και θεωρεί πως ο Ατρόμητος μπορεί να κάνει ακόμα και πρωταθλητισμό.

Διαβάστε όσα είπε ο Λουίτζι Τσενάμο στην Sportday:

«Αρκούσε μόνο ένα τηλεφώνημα. Όταν ενημερώθηκα από τον μάνατζέρ μου πως ο Ατρόμητος έδειξε ενδιαφέρον, τότε είπα κατευθείαν να υπογράψουμε. Είναι ακριβώς ό,τι αναζητούσα. Οι εγκαταστάσεις, οι στόχοι, τα πρόσωπα. Μια ομάδα που είναι ικανή μέχρι και πρωταθλητισμό να κάνει. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τη χρωστάει η μοίρα την πρόκριση στον Ατρόμητο. Χρωστάει αυτό που του στέρησε πέρυσι στα ματς με τη Νιούκαστλ. Μακάρι να μας το δώσει φέτος».

Για τον ανταγωνισμό του με τον Σηφάκη: «Σε μια σεζόν με πολλά ματς πρέπει να υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Γι' αυτό νομίζω ότι η ομάδα επέλεξε δύο έμπειρους τερματοφύλακες, γιατί χρειάζεται ασφάλεια. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος κι αυτό μόνο καλό θα κάνει και σε εμάς και στον Ατρόμητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: