Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Υπέγραψε ο Σπυρόπουλος!!

Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστρία και τέθηκε στην διάθεση του Χουμπ Στέφενς.

Υπέγραψε ο Σπυρόπουλος
Και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Ο διεθνής μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και εν συνεχεία πέταξε για την Αυστρία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στην Αυστρία βρίσκεται από το απόγευμα ο Νίκος Σπυρόπουλος. Ο διεθνής αριστερός μπακ, υπέγραψε το πρωί στην Ελλάδα το νέο του διετές συμβόλαιο και στη συνέχεια “πέταξε” για Βιέννη και από κει μετέβη κατευθείαν στο ξενοδοχείο της αποστολής στο Leoben.

Μάλιστα συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι γεννημένος στις 10/10/83 και έχει 196 συμμετοχές στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τις φανέλες Πανιωνίου και Παναθηναϊκού (188 βασικός, 2 γκολ, 13 ασίστ, 3 αποβολές), ενώ έχει φορέσει 34 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών (2 γκολ), 3 της Ελπίδων και μια φορά της Νέων. Εκτός από Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, έχει αγωνιστεί στην Κιέβο Βερόνα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα».


Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ για το απογευματινό πρόγραμμα:

«Με μια χαλαρή προπόνηση ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Λόγω της μεγάλης επιβάρυνσης των τελευταίων ημερών το προπονητικό τημ ετοίμασε ένα πρόγραμμα με ποδοτέννις και ασκήσεις αποκατάστασης.

Στην διάρκεια της προπόνησης ενσωματώθηκε σ/ αυτήν ο Νίκος Σπυρόπουλος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με Lucas και Oliseh. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε προληπτικά πρόγραμμα θεραπείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: