Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ανακοινώνει Σπανούλη και συνεχίζει!

Μέσα στη μέρα αναμένεται πιθανότατα η ανακοίνωση της ανανέωσης συμβολαίου του Σπανούλη. Δεν χαλάει με τίποτα το deal. Προχωρούν για δύο ψηλούς οι Πειραιώτες, Ντέιβις και Μαυροκεφαλίδης οι στόχοι.

Ανακοινώνει Σπανούλη και συνεχίζει
Το τυπικό σκέλος της μεγάλης συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Σπανούλη ολοκληρώνεται σήμερα. Η συμφωνία είναι οριστική, δεν χαλάει με τίποτα και μέσα στο Σαββατοκύριακο ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Αυτές θα επικυρωθούν σήμερα και από τον μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος δεν συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις.

Το deal είναι για τρία χρόνια, με «καθαρές» αποδοχές 2 εκατ. ευρώ το χρόνο και μπόνους για την κατάκτηση τίτλων.

Και συνεχίζει

Με την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη, αλλά κι εφόσον μείνουν Έισι Λο (έχει δικαίωμα μέχρι τις 25 Ιουλίου να φύγει εφόσον βρει πρόταση από το ΝΒΑ που τον καλύπτει) και Στράτου Περπέρογλου (ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά μπορεί να βρει πρόταση από το εξωτερικό μέχρι την Παρασκευή, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το δικαίωμα να τον κρατήσει εφόσον την «ισοφαρίσει»), στον Ολυμπιακό απέμειναν δύο εκκρεμότητες, με προσθήκες στη γραμμή των ψηλών.

Ο Πολ Ντέιβις και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι οι δύο πρώτες επιλογές για τις θέσεις στη front line. Ο Αμερικανός σέντερ έχει συμβόλαιο με τη Χίμκι και το κασέ του αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά η ρωσική ομάδα δεν θα έλεγε όχι σε μία καλή πρόταση. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση να χρυσοπληρώσει τους Ρώσους και απλώς τους προσφέρει τη δυνατότητα να απαλλαγούν από ένα μεγάλο συμβόλαιο. Τον 29χρονο άσο φέρεται να εξετάζει και ο Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά στον Μαυροκεφαλίδη, η βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού είναι για δύο χρόνια έναντι 1,2 εκατ. ευρώ. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θέλει επίσης τον διεθνή πάουερ φόργουορντ/σέντερ και τουρκικά ΜΜΕ μιλούν για προσφορά 1,5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο. Στα υπόψη του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ, όχι όμως ως πρώτη επιλογή, είναι ο Μπράιαν Ντάνστον της Βαρέζε, που παλαιότερα είχε παίξει στον Άρη.

Για την ώρα, δεν υπάρχει απόφαση από τον Ολυμπιακό για αντικατάσταση του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στη θέση «2». Ίσως μείνουν κενές μία ή δύο θέσεις ξένων (υπάρχουν τώρα οι Λο, Πέτγουεϊ και Σίμονς, ενώ θα αποκτηθούν ένας ή δύο ακόμη ψηλοί) που θα έχει το δικαίωμα να καλύψει η ομάδα μέσα στη σεζόν, εφόσον κριθεί αναγκαίο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: