Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Κρίσιμο διήμερο για Αμαλφιτανό!!

Οι δύο επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την υπόθεση του Μοργκάν Αμαλφιτανό. Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να ανεβάσει και άλλο την προσφορά του για να συμφωνήσει με την Μαρσέιγ και να τον κλείσει. Ενθουσιασμένος ο Τσόρι Ντομίνγκες. Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Μάρκο Πάντελιτς.
Ο Αμαλφιτανό αποτελεί τη νούμερο 1 μεταγραφική προτεραιότητα των ερυθρόλευκων που όλα δείχνουν πως θα ανεβάσουν άμεσα την πρότασή τους στην Μαρσέιγ στο 1,5 ή 1,6 εκατ. ευρώ. Οι Μαρσεγιέζοι προσπαθούν να αποσπάσουν 2 εκατ. ευρώ από τον Γάλλο άσο όμως και δεν τα καταφέρνουν και δεν έχουν και τέτοια προσφορά, κάτι που λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού. Όπως φαίνεται η Δευτέρα και η Τρίτη θα είναι καθοριστικές ημέρες για την μεταγραφική αυτή υπόθεση. Είναι έτσι και αλλιώς δεδομένο πως οι Πειραιώτες είναι διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή με την Μαρσέιγ.
Ευχαριστημένος ο Ντομίνγκες, σκέψεις για... stop από Πάντελιτς
Την ίδια στιγμή ο Ντομίνγκες έδειχνε την Κυριακή με κάθε τρόπο το πόσο ευχαριστημένος είναι που επέλεξε τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός παίκτης και στις συνομιλίες του με τον Μίτσελ και σε εκείνες με ανθρώπους των Πειραιωτών εμφανιζόταν ενθουσιασμένος και πανευτυχής, έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις κάτι που εξέφρασε και σε ανάρτησή του στο twitter. Όσο για τον Μάρκο Πάντελιτς από την στιγμή που δεν βρίσκει μία ομάδα που να τον ικανοποιεί εξετάζει την πιθανότητα να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: