Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Διστακτικός για Κατάνια ο Ταχτσίδης!!

Αβέβαιο παραμένει το ποδοσφαιρικό μέλλον του Παναγιώτη Ταχτσίδη, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «calciomercato.it», ο Έλληνας διεθνής αρνείται να μετακομίσει στην Κατάνια.

Διστακτικός για Κατάνια ο Ταχτσίδης
Η χρονιά που πέρασε, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, αφού η μεταγραφή του στη Ρόμα του Ζντένεκ Ζέμαν, του άνοιγε νέες προοπτικές στην καριέρα του. Η απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού από τον πάγκο των «τζαλορόσι», όμως, προκάλεσε προβλήματα στον Έλληνα άσο, που είδε το χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται, ενώ και η απόδοσή του δεν ήταν ανάλογη των πρώτων αγώνων του στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Τζένοα, από όπου τον απέκτησε η Ρόμα, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στην πορεία του στο Καμπιονάτο.

Η ομάδα της Γένοβας, όμως, πριν από λίγες μέρες, στο πλαίσιο της συμφωνίας της με την Κατάνια για την απόκτηση του Φραντσέσκο Λόντι, συμπεριέλαβε τον Ταχτσίδη στα ανταλλάγματα. Μια κίνηση που δεν ενθουσίασε τον Έλληνα μέσο, ο οποίος μοιάζει διστακτικός στη μετακίνησή του στην ομάδα της Σικελίας. Αυτό αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «calciοmercato.it», στην οποία γίνεται γνωστό πως η μετακίνηση του Λόντι δεν επηρεάζεται από την απόφαση του Ταχτσίδη.

Μένει να δούμε την τελική απόφαση του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος πιθανώς θεωρεί πως στη Τζένοα, όπου γνωρίζει το περιβάλλον, θα μπορούσε να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, χωρίς να απαιτηθεί μεγάλος χρόνος προασαρμογής.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: