Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

«Πιο Ολυμπιακοί κι από μένα…»

Βέβαιος πως Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρης θα πετύχουν στον Ολυμπιακό και θα αγαπήσουν την ομάδα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης κατά την παρουσίασή τους. Ουδέν νεότερο για μεταγραφικά και Τζεμπούρ.

«Πιο Ολυμπιακοί κι από μένα…»
Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση των Λεάντρο Σαλίνο, Τόμας Ντε Βινσέντι και Ανδρέα Σάμαρη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου παρουσιάστηκε βέβαιος πως και οι τρεις παίκτες θα πετύχουν, ενώ εκτίμησε πως θα αγαπήσουν την ομάδα περισσότερο από τον ίδιο.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ρωτήθηκε για τις μεταγραφικές εξελίξεις και την υπόθεση Τζεμπούρ, ωστόσο δεν είχε κάτι νεότερο. «Για το κομμάτι του Αμαλφιτανό και τις υπόλοιπες υποθέσεις δεν έχουμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο», ανέφερε για τα ζητήματα ενίσχυσης της ομάδας, ενώ για τον Αλγερινό φορ ανέφερε: «Είχαμε μια συνάντηση, ζήτησε κάποιες μέρες επιπλέον άδειας και όταν θα υπάρξει κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε».

Αναλυτικά η παρουσίαση:

Γιάννης Βρέντζος: «Αισίως με την παρουσίαση των παιδιών αυτών σήμερα και με την απόκτηση του Ολαϊτάν συμπληρώνουμε έξι προσθήκες για τη νέα σεζόν. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τους τρεις παίκτες που έχουμε μαζί μας και θα ανήκουν στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον τρία χρόνια. Ο Λεάντρο είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε τον τελευταίο χρόνο και είναι επιλογή μας για τη θέση του δεξιού μπακ. Είμαστε χαρούμενοι που έκανε την επιλογή να έρθει στον Ολυμπιακό. Τα άλλα δύο παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχουν σχετικά νεαρή ηλικία, αλλά αρκετές εμπειρίες. Θέλω να καλωσορίσω και τους τρεις και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Αν συνεχίσουν να δουλεύουν θα κάνουν σημαντική καριέρα με τον Ολυμπιακό».

Πιέρ Ισά: «Αποκτήσαμε έναν πολύ καλό παίκτη, όπως ο Σαλίνο, που μπορεί να παίξει σαν δεξί μπακ και χαφ. Ο Ντε Βινσέντι είναι ένας παίκτης που έκανε μία πολύ καλή χρονιά με τα Γιάννινα. Ο Αντρέας έκανε επίσης μια πολύ καλή σεζόν με τον Πανιώνιο».

Σάββας Θεοδωρίδης: «Χαίρομαι που αυτά τα τρία παιδιά μαζί με τον Ολαϊτάν θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον Ολυμπιακό. Θα τους βοηθήσουμε και πιστεύουμε πως θα πετύχουν. Έχουν έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχουν. Θα τιμήσουν το σύλλογο και θα γίνουν πιο Ολυμπιακό κι από μένα. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι θεσμός για μας, αυτά θέλουμε και να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Τόμας Ντε Βινσέντι: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα. Ο καθένας ξέρει από πού έρχεται και πού πηγαίνει. Αυτή η μεταγραφή είναι ένα γιγάντιο βήμα στην καριέρα μου. Υπόσχομαι πολλή δουλειά με ταπεινότητα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Για τη συνεργασία του με τον Πάντο και τους συμπατριώτες του Ντομίνγκες και Ιμπαγάσα: «Ο Πάντος είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του στα αποδυτήρια κι αυτό που πετύχαμε στον ΠΑΣ ήταν πολύ σημαντικό για μας. Είχαμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και η παρουσία μιας προσωπικότητας σαν τη δική του στο ρόστερ βοήθησε πολύ. Ιμπαγάσα και Ντομίνγκες είναι πολύ μεγάλοι παίκτες και είναι σημαντικό που βρίσκονται στην ομάδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις δίπλα τους είναι να τους ακούς και να μαθαίνεις από αυτούς».

Λεάντρο Σαλίνο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Από τις πρώτες μέρες είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα έχω δει εδώ. Θέλω να δικαιώσω την ομάδα και να κάνω τους φιλάθλους μας χαρούμενους. Είχα μιλήσει εδώ και καιρό με τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή δεν είχα αμφιβολία και παρότι είχα άλλες προτάσεις επέλεξα να έρθω εδώ και είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου».

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό: «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με όμορφο γήπεδο. Στόχος είναι και πάλι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, μία πολύ καλή πορεία στο Champions League και προσωπικά θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα».

Ανδρέας Σάμαρης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η φανέλα του Ολυμπιακού έχει το όνομά μου. Θέλω να πω στον κόσμο πως θα τους κάνω περήφανους με τη δουλειά και την προσπάθειά μου. Ξέρω πως έχω έρθει στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

-για τους προσωπικούς τους στόχους: «Βλέπω τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση μου και είμαι αισιόδοξος γιατί αυτό μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει. Πέρα από δουλειά χρειάζεται χαρακτήρας και νοοτροπία νικητή. Θέλω να πιστεύω πως θα δείξω αυτά τα στοιχεία και θα έρθουν τα πράγματα όπως τα ονειρεύομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: