Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Στο MSL ο Φορλάν!

Στην ομάδα του Τορόντο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιέγκο Φορλάν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καναδικού Τύπου. Η συμφωνία ενδέχεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Στο MSL ο Φορλάν
Η παρουσία του στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών με τη φανέλα της Ουρουγουάης, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «αξέχαστη». Ο Ντιέγκο Φορλάν στους περισσότερους αγώνες ήταν… σκιά του εαυτού του, δείχνοντας πως η καριέρα του βρίσκεται σε μια συνεχή, φθίνουσα, πορεία. Αυτό, ωστόσο, δεν εμποδίζει τον πρώην παίκτη της Ίντερ, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προγραμματίζει το μέλλον του.

Σύμφωνα με την καναδική εφημερίδα «The Globe and Mail», ο Φορλάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Τορόντο. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και αναμένονται οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Με την κίνηση αυτή, οι άνθρωποι της Τορόντο FC ελπίζουν να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας τους, η οποία έχει σημειώσει μόλις 17 γκολ σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος.

Αν η συμφωνία επιβεβαιωθεί, τότε ο Ντιέγκο Φορλάν αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα το ερχόμενο Σάββατο, κόντρα στο Κάνσας Σίτι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: