Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Μεταγραφές; Ελάτε στο γήπεδο, ή πάρτε τηλέφωνο!!

Ο κόσμος δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης, κάτι που έκανε την εικόνα του "Κολοκοτρώνης" θλιβερή και μελαγχολική. Γράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος. Για κάποιους έφταιγε η καλοκαιρινή περίοδος και οι άδειες, για άλλους η αιτία για το άδειο... κάδρο ήταν η απουσία των μεγάλων μεταγραφικών αποκτημάτων. Προσωπικά πιστεύω πως ούτε η διοίκηση "απαίτησε" την παρουσία του κόσμου, ούτε οι φίλαθλοι (οργανωμένοι και μη) "καίγονταν" για να βρεθούν δίπλα στους παίκτες. Και οι 2 πλευρές αδιαφόρησαν...

Αποτέλεσμα;

1-Ο ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να γελάει με τον "Αστεράκο" που προσπάθησε να μπει σφήνα στους μεγάλους! Μεγάλη ομάδα χωρίς κόσμο, δεν υπάρχει.
2-Ο ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να παθαίνει... εγκεφαλικά, αφού αυτός ο μοναχικός Αστέρας τον έστειλε "αδιάβαστο" στον ημιτελικό κυπέλλου!
3-Οι νέοι παίκτες όπως ο Ζησόπουλος, ο Μουνάφο, ο Λισγάρας και ο Ζαραδούκας, προσγειώθηκαν απότομα μετά την εικόνα του "κιτρινομπλέ" ΟΑΚΑ που είχαν δει πριν από 2 μήνες.
4-Οι "παλιοί" ένιωσαν απογοητευμένοι: "Αν ούτε φέτος έρθουν, τότε πότε";
5-Οι επικριτές που μιλούν για ομάδα χωρίς φιλάθλους με ατάκες "πόσο σας πήρε το ταξί", ή ακόμα χειρότερα "οι οπαδοί είναι πιο διάσημοι από τους παίκτες", δικαιώνονται. Έστω για ένα απόγευμα...
Κάποτε είχαμε γράψει ένα άρθρο με τίτλο "Ζητήστε το δώρο σας από Μπάκο-Καϋμενάκη", αναφερόμενοι σε μεταγραφές τύπου Γκόιαν! Πως θα συμβεί αυτό αν δε βρεθεί στο γήπεδο ο κόσμος για να πείσει τους ιδιοκτήτες να "σπρώξουν" χρήμα; Εκτός αν μιλάνε μαζί τους στο τηλέφωνο!

Υ.Γ. Δε ρίχνω το φταίξιμο μόνο στον κόσμο. Θεωρώ πως ξεκινήσαμε στραβά, αλλά η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη...

Πηγή: arcadia-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: