Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Το κλειδί ήταν στο 70’ του προηγούμενου αγώνα!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr το σημείο που άλλαξε τα δεδομένα του Ολυμπιακού σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Το κλειδί ήταν στο 70’ του προηγούμενου αγώνα!
*** Τέσσερα παιχνίδια έχει δώσει ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα. Κι έχει ήδη πετύχει 12 γκολ!

*** Δεν ξέρω, όμως, αν το παρατηρήσατε, αλλά μέχρι και το 69ο λεπτό του τρίτου παιχνιδιού του, είχε βάλει μόλις τέσσερα γκολ! Ένα στην Καλλονή, δύο στον Ατρόμητο κι ένα στη Λιβαδειά…Απολογισμός πολύ φτωχός.

*** Όλα άλλαξαν σε μία στιγμή! Όταν στο 70ο λεπτό του Λεβαδειακός-Ολυμπιακός, σκόραρε ο Μήτρογλου! Ήταν το πρώτο του φετινό γκολ για το πρωτάθλημα. Το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά το πρώτο φιλικό, μέσα Ιουλίου, με μία ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, στην προετοιμασία του στην Αυστρία!

*** Αυτό ήταν! Με το που ξεμπούκωσε ο Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός άρχισε να σκοράρει κατά ριπάς! Με τον…Μήτρογλου φυσικά! Τι είδαμε από τότε; Σε λιγότερο από ένα παιχνίδι και μισό ημίχρονο; Τον Ολυμπιακό να βάζει οκτώ γκολ, τα διπλάσια απ΄ όσα είχε βάλει σε σχεδόν (παρά μισό ημίχρονο) τρία παιχνίδια!

*** Τρία ο Μήτρογλου σε 23 λεπτά στη Λιβαδειά κι άλλα τρία χθες στην Ξάνθη! Με το Βάϊς και το Σαβιόλα να σημειώνουν κι αυτοί από ένα γκολ-του Σαβιόλα μετά από κεφαλιά μισό γκολ του…Μήτρογλου.

*** Ένα γκολ ήταν όλη δουλειά. Να ανοίξει λογαριασμό ο Μήτρογλου! Να πάρει τα πάνω του ο ψηλός ψυχολογικά και να «λυθεί» αγωνιστικά Και ύστερα όλα έγιναν πολύ εύκολα για τον πρωταθλητή… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: