Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Το ματς τελειώνει… όταν θέλει ο Μέσι!!

Τη μπουκιά μιας μεγάλης ανατροπής έκλεψε από το στόμα της Σεβίλλης ο Μέσι! Σε νεκρό χρόνο -κι ενώ η Μπαρτσελόνα είχε ισοφαριστεί στο 89’- ο Αργεντινός έφτιαξε το γκολ-λύτρωση για τον Σάντσες (3-2)!

Το ματς τελειώνει… όταν θέλει ο Μέσι! (video)
Το χάρο με τα μάτια της είδε η Μπαρτσελόνα! Ευτυχώς για ‘κείνη όμως, στο τέλος ήρθε ξανά ο (ποδοσφαιρικός της) Μεσσίας. Κι έτσι για να πρωτοπορήσει, τη λύτρωσε χωρίς καν να σκοράρει!

Λίγο αφότου ο Λιονέλ Μέσι έμοιαζε να καθαρίζει το παιχνίδι με τη Σεβίλλη (διπλασιάζοντας έπειτα από ασίστ του Νεϊμάρ το γκολ του Άλβες) όλα σκοτείνιασαν για τους Καταλανούς.

Σαν ανταμοιβή τους λοιπόν που δεν παράτησαν το ματς (και κακώς δεν τους κατακυρώθηκε γκολ του Χουάν Κάλα στο 63’) οι Ανδαλουσιανοί μοίρασαν εγκεφαλικά στο «Καμπ Νου»: Μειώνοντας με τον Ράκιτιτς (80’) και -κυρίως- ισοφαρίζοντας στο 89’ με τον Κόκε.

Και κάπου εκεί ο Μέσι το πήρε πάνω του. Όπως πήρε πάνω του -σε νεκρό χρόνο- όλη την άμυνα της Σεβίλλης. Και περνώντας την -όχι μόνο τεχνικά, αλλά και παλικαρίσια- έφτιαξε το γκολ που πέτυχε ο Σάντσες (3-2) και κράτησε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της Primera Division. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: