Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Αρπαγή! Οι Ιταλοί πάνε να πάρουν το "νέο Μαυρία"!!

Ποιον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού παρακολουθούν πολύ στενά δύο ιταλικοί σύλλογοι; Ο sportdog σάς έχει για μια ακόμα φορά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Στο στόχαστρο δύο ιταλικών ομάδων βρίσκεται νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, παρότι στην ομάδα δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.
Το θέμα έχει για μια ακόμα φορά η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", η οποία αποκαλύπτει πως πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μουζακίτη!

Μπορεί ο 19χρονος επιθετικός να μην έχει βρει θέση ακόμα στον νεανικό Παναθηναϊκού του Γιάννη Αναστασίου, αλλά έχει ήδη μπει στο μάτι δύο ιταλικών συλλόγων.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, οι "μακορανάδες" αναμένεται να κάνουν συστηματικό σκάουτινγκ στον παίκτη στη διάρκεια της σεζόν, έστω κι αν χρειάζεται να πηγαίνουν στα ματς της U-20 του Tριφυλλιού.

Άλλωστε, Ιταλός σκάουτερ βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην Ελλάδα για να "τσεκάρει" τον Μουζακίτη αγωνιζόμενο κόντρα στον Παναιτωλικό (2-0).
Η άποψή τους για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετική και δεν είναι τυχαίο πως τον θεωρούν, όπως λένε, τον ..."νέο Μαυρία"!


 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: