Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Χρειάστηκε την παράταση ο Πανιώνιος!

Επιπλέον χρόνο χρειάστηκε ο Πανιώνιος για να κάμψει την αντίσταση της νεοφώτιστης Κηφισιάς στην πρεμιέρα του φιλιού τουρνουά Αισχύλεια, που διοργανώνει ο Πανελευσινιακός.

Χρειάστηκε την παράταση ο Πανιώνιος
Στην παράταση έλυσαν τις… διαφορές του Πανιώνιος και ΑΕΝΚ, στην πρεμιέρα του τουρνουά Αισχύλεια, που διοργανώνει ο Πανελευσινιακός. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν στον επιπλέον χρόνο με 83-77 με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να κάνει λόγο για ένα πολύ δυνατό τεστ.

«Ήταν το πρώτο δυνατό φιλικό για μας εν όψει της νέας σεζόν. Θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος. Στις αναμετρήσεις προετοιμασίας εκείνα, που θέλουμε είναι να βρούμε ρυθμό, να καταλάβουν και να εφαρμόσουν όλοι οι παίκτες την τακτική και την φιλοσοφία της ομάδας, χωρίς να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Εκείνο, που προέχει είναι να εφαρμόσουμε τα στοιχεία της τακτικής, τα οποία δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας μας στην προπόνηση», σχολίασε ο κόουτς των Νεοσμυρνιωτών.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένων και των νεαρών Μπιλή, Σπυρόπουλου και Σταμάτη, εκτός του Βασίλη Σίμτσακ, ο οποίος προφυλάχθηκε λόγω τραυματισμού (τράβηγμα στους προσαγωγούς).

Ο Πανιώνιος στην και τελευταία ημέρα του τουρνουά Αισχύλεια (15/9) θα αναμετρηθεί στις 20:00 με τον νικητή του Πανελευσινιακός – Ίκαρος Χαλκίδας.

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 31-42, 57-55, 73-73 (κ.α.) 77-83.

Νέα Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Λιακόπουλος 18, Μπάρλος 14 (1), Κρόκερ 9, Πετροδημόπουλος 3, Τσαλδάρης 15 (3), Κομποδιέτας, Βασίλιεβιτς, Μενουδάκος, Σιούτης 5, Γκάρετ 13.

Πανιώνιος(Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 11, Ντούβνιακ 4, Αθανασούλας 7 (1), Μπατής 3, Κάρτερ 7 (1), Σαλούστρος 5 (1), Μίλμπορν 22(2), Μισέλ 10, Σταμάτης 1, Σπυρόπουλος, Μπιλής, Μοτσενίγος 2, Λάνγκφορντ 11.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: