Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Καράσκο: «Συγκεντρωμένοι για τη νίκη»

Να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες εντός αγωνιστικού χώρου ώστε να φύγουν με ένα καλό αποτέλεσμα από την Κρήτη θέλει ο Μαουρίτσιο Καράσκο ενόψει της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ.

Καράσκο: «Συγκεντρωμένοι για τη νίκη»
Το σύνθημα να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο όπως πρέπει και να εκμεταλλευτούν όλες τις ευκαιρίες που θα τους δώσει ο αντίπαλος έστειλε ο Μαουρίτσιο Καράσκο ενόψει της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον ΟΦΗ (15/9, 18:15).

Ο επιθετικός της ομάδας της Αρκαδίας τόνισε πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα συνοδεύεται από μία καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την πορεία του Αστέρα έως τώρα:
«Μετά το τελευταίο παιχνίδι που καταφέραμε να κερδίσουμε έχουμε πολύ διάθεση να μπούμε και να πάρουμε τη νίκη».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ:
«Ο Αστέρας είναι μια μεγάλη ομάδα και πάει για τη νίκη. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι προκειμένου να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το ποιο είναι το στοιχείο που θα δώσει τη νίκη στον Αστέρα:
«Να μπούμε στο γήπεδο όπως πρέπει και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Κάνουμε ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα τελειώματα. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό και να συνδυάσουμε μια καλή εμφάνιση με ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι:
«Ο ΟΦΗ θα κυνηγήσει τη νίκη και θα αφήσει ελεύθερους χώρους. Εμείς θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό και θα πρέπει να βρούμε τους χώρους για να χτυπήσουμε».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες του ΟΦΗ:
«Γνωρίζω τους Αργεντινούς, τον Γκαλέτι και τον Όγιος και είναι πολύ καλοί παίκτες περιμένω να γνωρίσω και την υπόλοιπη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: