Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: «Πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα»

Μιλίνκοβιτς: «Πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα» Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά όχι από το αποτέλεσμα, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στη μεγάλη σημασία που έχουν οι βαθμοί για τον Άρη.

«Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα παρόλο που δεν είχαμε χρόνο. Είμαι ευχαριστημένος επειδή οι παίκτες είχαν θέληση και πάθος να κερδίσουν αλλά τελικά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής του Άρη και συνέχισε:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί ο Άρης είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και κόντρα στη ροή του δεχθήκαμε το γκολ και πάλι από μια στημένη φάση κάτι που συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια. Το γκολ της ισοφάρισης μας οδήγησε μια άλλη κατάσταση. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να αρχίσουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης στάθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του στις στημένες φάσεις…

«Είχαμε δυο άσχημες στιγμές σε στημένες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο σε μια κεφαλιά του Μάντζιου και στο δεύτερο στη φάση του γκολ. Οι παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι.

Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να το λύσουμε ίσως με την καλύτερη τοποθέτηση των παικτών. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί λύση για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: