Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Σάρωσε τον Αριστοτέλη ο Άρης!

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον Αριστοτέλη Φλώρινας ο Άρης.

Σάρωσε τον Αριστοτέλη ο Άρης
Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 109-35 του αντιπάλου τους στο διεθνές τουρνουά της μακεδονικής πόλης και έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου άφησε εκτός αγώνα τους Χαρίση και Πελεκάνο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του Χαλκιδαίου τεχνικού.

Ο Γιάννης Αθηναίου υπογράμμισε μετά από το τέλος της αναμέτρησης πως: «Εμείς, όπως έχει πει και ο κόουτς, δεν κοιτάμε με ποια ομάδα παίζουμε. Οι νεότεροι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής σήμερα, έδειξαν να ανταπεξέρχονται και έβγαλαν στο παρκέ αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Το θέμα είναι όποιος κι αν παίζει, να έχουμε το ίδιο τέμπο κάθε φορά. Θεωρώ ότι έχουμε ταλαντούχα παιδιά στην ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό.

Ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε η ομάδα και ο κόουτς ήταν το σημαντικό στοιχείο που με έφερε εδώ. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και πολύ σημαντικό για οποιονδήποτε παίκτη να παίξει για την ομάδα αυτή. Εγώ, από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ, ώστε να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ εκεί που του αξίζει.

Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι η διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά, παρ’ όλο που η αντίπαλη ομάδα ήταν χαμηλότερης κατηγορίας και τη διάθεση και την προσπάθεια που έδειξαν οι νεότεροι παίκτες, κάτι που είναι, εξίσου, σημαντικό».


Τα δεκάλεπτα: 9-32, 21-60, 34-88, 35-109

Αριστοτέλης Φλώρινας (Μαυρουδίου): Τούζος, Σιδέρης, Κεσίδης 5, Κέκελης 9 (2), Ιωαννίδης, Μαυρίδης 6, Παπαδημητρίου 1, Βίτκας, Παπούλιας 2, Βασιλείου, Γούλιος 12

ΑΡΗΣ (Αγγέλου): Αθηναίου 6 (2), Τσακαλέρης 12, Λαρεντζάκης 8 (1), Μούρτος 5, Μήτογλου 18, Βεζένκοφ 11, Πουλιανίτης 14 (2), Μποχωρίδης 7 (1), Ιωακειμίδης 18 (2), Κελεσίδης 4, Γκίκας 6, Ασημακόπουλος
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: