Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Σέρεμετ: «Πάμε με καλή ψυχολογία»

Με ένα καλό αποτέλεσμα θέλει να φύγει ο Πανθρακικός από τη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (15/9, 18:15).

Σέρεμετ: «Πάμε με καλή ψυχολογία»
Στην καλή ψυχολογία που έχει ο Πανθρακικός μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού αναφέρθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ντίνο Σέρεμετ.

Ο 33χρονος Σλοβένος τόνισε πως μπορούν να διεκδικούν τη νίκη κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο, επισημαίνοντας πως αυτός είναι ο σκοπός τους ενόψει της αναμέτρησης της τέταρτης αγωνιστικής, στην οποία η ομάδα της Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ποια είναι η κατάσταση της ομάδας του Πανθρακικού μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος:
«Μετά τη νίκη με τον Παναιτωλικό έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία. Όλοι περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα και είμαστε καλή ομάδα. Ο αγώνας θα δείξει σε τι κατάσταση είμαστε. Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και όλες οι ομάδες είναι ίδιες. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα και πάμε για να πάρουμε κάτι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο».

Για το αν θα επηρεάσει τον Πανιώνιο η ήττα από τον ΠΑΟΚ:
«Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολη είναι η έδρα του ΠΑΟΚ και αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μας έκανε καλό, κάθε νίκη είναι τρεις βαθμοί και αυτό μετράει. Προχωράμε και επόμενος αντίπαλος είναι ο Πανιώνιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: