Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Σε εποχή Μιλίνκοβιτς!

Τη νίκη με την οποία θα γιατρέψει τις πληγές του θα ψάξει σήμερα ο Άρης, ο οποίος θα έχει για πρώτη φορά τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο του κόντρα στον Λεβαδειακό.

Σε εποχή Μιλίνκοβιτς
Η εποχή Μιλίνκοβιτς ξεκινά σήμερα για τον Άρη.

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται τον Λεβαδειακό από τον οποίο δεν έχουν χάσει ούτε βαθμό στην έδρα τους την τελευταία 20ετία!

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς μετρούν επτά διαδοχικές νίκες μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στους Βοιωτούς από το 1993.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αυτή τη στιγμή για τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να μπει σε μία άλλη εποχή και να καταφέρει να σηκώσει κεφάλι μετά από τρία ανεπιτυχή ματς.

Όλοι πλέον περιμένουν την αντίδραση των παικτών και να μπορέσουν να μπουν οι βάσεις για την επάνοδό τους στη μάχη του πρωταθλήματος.

Η αλλαγή προπονητή πάντα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές, από τις δηλώσεις των οποίων αποδεικνύεται πως ήταν αναγκαία αυτή η αλλαγή και όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία που έχουν τις πρώτες μέρες του Σέρβου στη Θεσσαλονίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο 45χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Διούδη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Ψυχογιό, Κύργια, Πουλίδο και Τσουκάνης.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Έλσνερ, ενώ εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Τριανταφυλλάκος και Παπαδόπουλος.

Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σταυρόπουλος, Τάτος και Ουντότζι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπουζάνης, Ιμπέ, Αγγελούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Μανιάς, Οικονομόπουλος και Σουνάς.

Προϊστορία

Ο Αρης υπερέχει στην προϊστορία με 10 νίκες έναντι μίας του Λεβαδειακού. Μετά τη (μοναδική) ισοπαλία του 1990-91, οι «κίτρινοι» έχουν 8 σερί νίκες.

Ημερομηνία Αγώνες Αποτελέσματα (Σκόρερ)

10/03/13 Άρης-Λεβαδειακός 3-0 (2' Κοέλιο, 48', 64' Γιαννιώτας)
29/01/12 Άρης-Λεβαδειακός 2-1 (51', 89' Καστίγιο - 5' Σουμπίνιο)
28/03/10 Άρης-Λεβαδειακός 1-0 (64΄ Νέτο)
31/08/08 Άρης-Λεβαδειακός 2-0 (66' Χαβίτο, 78' Βλόνταρτσικ)
09/03/08 Άρης-Λεβαδειακός 1-0 (50' Ίβιτς) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: