Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

«Έφυγε ο πιο ευάλωτος»

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της SKODA Ξάνθης αποτελεί ο Νίκος Καραγεωργίου. «Έφυγε ο πιο ευάλωτος» δήλωσε ο Χρήστος Πανόπουλος, που ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν.

«Έφυγε ο πιο ευάλωτος»
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από σήμερα (15/09) η διοίκηση της SKODA Ξάνθης, που έκανε δεκτή την παραίτηση του Νίκου Καραγεωργίου. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε γνωστή την πρόθεση του μετά την βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον αποτελεί και τυπικά παρελθόν.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, με δήλωσή του ευχαρίστησε τον πρώην -πλέον- τεχνικό της ομάδας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους παίκτες να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες, χωρίς να εξαιρεί τον εαυτό του.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Καραγεωργίου για την αξιοπρέπειά του και για τον επαγγελματισμό του και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Είναι σίγουρο ότι σε ένα ‘διαζύγιο’ φταίνε δύο. Έφυγε ο πιο ‘ευάλωτος’ παίρνοντας και τις όποιες ευθύνες του αναλογούν. Αυτοί που μένουν ας αναλάβουν πλέον τις ευθύνες τις δικές τους, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου. Εύχομαι στο Νίκο ότι καλύτερο στην ζωή του και στην οικογένειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: