Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Προβληματισμένος από την εικόνα του Παναιτωλικού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ο Μάκης Χάβος.

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
Έντονα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν παρουσιάστηκε αυτή που έπρεπε. Ωστόσο, θεωρεί ότι αυτό μπορεί να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια.

«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ αλλά όχι από τακτικά οργανωμένες επιθέσεις. Είχε και ο αντίπαλος μία πολύ καλή ευκαιρία στο β' ημίχρονο και θα μπορούσε να σκοράρει. Στο α' ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, στο β' προσπαθήσαμε ν' αλλάξουμε, διαφοροποιήσαμε και κάποια πρόσωπα αλλά δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε», ήταν αρχικά τα λόγια του Χάβου.

Αναφορικά με τις μεταγραφές που έκαναν οι Αγρινιώτες, σημείωσε: «Όπως τα είχαμε υπολογίσει και όπως τα είχαμε συζητήσει με τη διοίκηση θεωρώ ότι είμαστε καλά. Απλά επειδή είχαμε δυο σημαντικές απουσίες, μια με τον Καλί και μια με τον Πόι μας δημιουργεί πρόβλημα. Ειδικά αυτή του Πόι είναι τεράστια απώλεια για εμάς γιατί μια ακόμη θέση στο μεσοεπιθετικο κομμάτι μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα».

Όσο για το ματς της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο, δήλωσε: «Ο Παναιτωλικός παίζει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο και σε κάθε γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: