Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ντόρτια με ωραίο ποδόσφαιρο!!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για την εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, για το δίδυμο του Μήτρογλου με τον Σαβιόλα και για το τι είδε από τον Γιαταμπαρέ.

Ντόρτια με ωραίο ποδόσφαιρο
O Ολυμπιακός έκανε μια έξοχη εμφάνιση, σκορπίζοντας αισιοδοξία και μηνύματα για πολύ καλό ποδόσφαιρο στη συνέχεια. Οι Σάμαρης, Μήτρογλου και Φουστέρ έκαναν απόψε την διαφορά και το ιδανικό ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πάει σε μια άνετη επικράτηση. Ο Θρύλος ήταν αυτός που θα έπρεπε να είναι από το πρώτο ημίχρονο κι έτσι απλοποίησε πάρα πολύ την υπόθεση νίκη, δίνοντας και την ευκαιρία να πάει σε ξεκούραστο δεύτερο μέρος. Το μόνο άσχημο ήταν ο τραυματισμός του Μπονγκ για τον οποίο θα πρέπει να περιμένουμε την διάγνωση.

Είχαμε υπογραμμίσει και σε προηγούμενο κείμενο πως οι «ερυθρόλευκοι» με Μήτρογλου και Σαβιόλα μπροστά μπορούν να γίνουν εξαιρετικά αποτελεσματικοί και ν’ αποδώσουν σπουδαίο θέαμα. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου υπήρξαν στιγμές στις οποίες κρύφτηκε η μπάλα από τον Ολυμπιακό. Για τον Σάμαρη θέλω να καταγράψω πως η συνεχής βελτίωση του, δείχνει πως έχει μεγάλη θέληση και πίστη στις δυνατότητες του. Αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά κι εξακολουθήσει να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις, τότε σίγουρα μπορεί να γίνει ένα από τα σημαντικά γρανάζια του Ολυμπιακού για τα επόμενα χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι», πρέπει να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις στο φαληρικό γήπεδο, αλλά και μακριά απ’ αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να ικανοποιούν το κοινό τους και να το κρατάνε ζεστό. Με την εμφάνιση του ο Ολυμπιακός, έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο κι ασφαλώς υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Για τον Γιαταμπαρέ, αυτό που θέλω να πω είναι πως έδειξε δείγματα κλασσικού οκταριού. Ο συγκεκριμένος παίκτης έδειξε πως μπορεί να προωθήσει γρήγορα τη μπάλα, από τα χαφ προς την επίθεση με την γρηγοράδα του και τον μεγάλο διασκελισμό που διαθέτει. Σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και θα μπορέσει να προσφέρει σημαντικά πράγματα στον χώρο του κέντρου των «ερυθρόλευκων».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: