Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Αφασία ο Τσάκας! Παικταράς όπως λέμε... πρίγκιπας;

Άνω κάτω έκανε ο Βλάσσης Τσάκας την πόλη της Καβάλας με μια... μεγάλη μεταγραφή. "Συμφώνησα με Ισπανό παικταρά", έλεγε! Ποιον έφερε στην πραγματικότητα όμως; Ο Βλάσσης Τσάκας κατάφερε και πάλι να επιστρέψει στην αθλητική επικαιρότητα, καθώς οι τελευταίες κινήσεις του στην Καβάλα προκαλούν... πανικό!
Ο «αγαπημένος» Βλάσσης λοιπόν, πριν λίγες μέρες τρέλανε τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς τους είπε πως «Συμφώνησα με τον Ισπανό παικταρά και σκόρερ, τον Γκέρα», συμπληρώνοντας μάλιστα πως είναι από την Μάλαγα, 31 χρονών και φορ.
Στην Καβάλα νόμισαν πως πρόκειται για τον Χάβι Γκέρα, επιθετικό της Βαγιαδολίδ και έγινε...πανικός! Ωστόσο, λίγο αργότερα διευκρινίστηκε πως ο Τσάκας έκλεισε τον Χοσέ Εμίλιο Γκέρα, δίδυμο αδερφό του Χάβι Γκέρα! Όχι βέβαια πως και αυτός δεν τα...παστελώνει.
Ο Ε. Γκέρα μέτρησε την περσινή σεζόν 26 γκολ σε 37 ματς με την 2η ομάδα της Μάλαγα (Ατλέτικο) και παραλίγο να την ανεβάσει μόνος του στην Segunda 2!
O... δαιμόνιος μάνατζερ Βλάσης έκανε σούπερ μεταγραφή για τα δεδομένα της Καβάλας, αν και ο Εμίλιο Γκέρα αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα. Οι «Αργοναύτες» θα είναι η 17η ομάδα του τα τελευταία 14 χρόνια, με περάσματα από την β΄ομάδα των Μπάρτσα, Ατλέτικο Μαδρίτης. Γρανάδα, Σαραγόσα και Εσπανιόλ!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: