Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μάλκοβιτς: «Κλειδί τα επιθετικά ριμπάουντ»

Ούτε 5, ούτε 10 αλλά 21 επιθετικά ριμπάουντ πήραν οι Σλοβένοι και αυτό σύμφωνα με τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς ήταν το κλειδί της νίκης κόντρα στην Ελλάδα.

Μάλκοβιτς: «Κλειδί τα επιθετικά ριμπάουντ»
Τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ και οι δεύτερες επιθέσεις που προέκυψαν από αυτά για τους Σλοβένους ήταν το σημαντικότερο στοιχείο στη νίκη τους επί της Ελλάδας όπως εξήγησε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

«Το κλειδί του αγώνα ήταν τα 21 επιθετικά ριμπάουντ. Όταν έχεις δεύτερες επιθέσεις είναι καλό. Για 26 λεπτά παίξαμε σοβαρό μπάσκετ. Δεν μου άρεσε που μετά από κάποιες χαμένες βολές καταρρεύσαμε. Πρέπει να παίζουμε καλά για 40 λεπτά. Βγάλαμε πολλούς αιφνιδιασμούς στην αρχή, αλλά δεν συνεχίσαμε έτσι γιατί η άμυνά μας δεν ήταν τόσο καλή στη συνέχεια», είπε ο τεχνικός των Σλοβένων και συνέχισε:

«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την απίστευτη υποστήριξη. Η ελληνική ομάδα είναι σπουδαία, ήμουν στη χώρα για δύο χρόνια και έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τους παίκτες της. Είναι μία ομάδα με μεγάλο χαρακτήρα. Δεν θέλω να πω πολλά για τη Φινλανδία, είναι όμως καλή ομάδα και τη σέβομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: