Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ξέσπασμα από Ντι Κάνιο!!

Ο Πάολο Ντι Κάνιο… εξεράγη! Ο Ιταλός τεχνικός της Σάντερλαντ τα έβαλε με τη διαιτησία μετά την ήττα (3-1) από την Άρσεναλ, κάνοντας λόγο για τελείως λανθασμένη απόφαση στην ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Αλτιντόρ, ενώ αποκάλυψε και τι είπε στον ρέφερι προτού αποβληθεί!
Ο Ζόσι Άλτιντορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 70ο λεπτό του αγώνα με τους «κανονιέρηδες», αλλά ο φωτεινός πίνακας δεν έγραψε ποτέ 2-2. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάρτιν Άτκινσον, σφύριξε για φάουλ του Σανιά στην αρχή της φάσης και δεν άφησε το πλεονέκτημα!
Αυτό εξόργισε τον Πάολο Ντι Κάνιο που αρχικά ανέφερε:
«Ήταν ένα μεγάλο λάθος! Και δεν το λέω εγώ! Ο διαιτητής έπρεπε να περιμένει να δει την κατάληξη της φάσης και μετά να σφυρίξει! Ήταν κόντρα σώμα με σώμα ανάμεσα στον Άλτιντορ και τον Σανιά. Ο ρέφερι έπρεπε να δει πρώτα πως θα τελειώσει η φάση και μετά να αποφασίσει τι θα κάνει. Δεν μπορείς να σταματάς το ματς σε τέτοιες φάσεις! Ήταν ένα τεράστιο λάθος».
Λίγο μετά την ακύρωση του γκολ, αποβλήθηκε και ο ίδιος και όπως τόνισε:
«Ήρθε ο Άτκινσον και μου είπε ότι αν συνεχίσω να φωνάζω θα με αποβάλει. Του είπα κι εγώ λοιπόν ότι “αν θες να υπερηφανεύεσαι  ότι έκανες τέλεια δουλειά σήμερα, βγάλε με έξω” και με απέβαλε! Δεν θα το ξαναπώ σε κανέναν όμως»! 
  Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: